KUCHARZ Maróz oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, przygotowywanie potraw dla około 400 osób
Data publikacji: 2018-02-08
Lokalizacja: Maróz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie, przygotowywanie potraw dla około 400 osób
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa 14 zł/godz
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Maróz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w godzinach 6.00-20.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wstępny kontakt telefoniczny, CV -wykształcenie średnie; roczne doświadczenie zawodowe
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Maróz
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.02.2018
Data dodania oferty pracy: 08.02.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia
"PRZYSTAŃ U KAPITANA" - 2016-03-24 - Ustka (pomorskie)
obsługa i nadzór nad urządzeniami Pływalni, naprawy konserwatorskie, sprzątanie terenu wokół obiektu
Ośrodek Sportu i Rekreacji " Wyspiarz" Świnoujście - 2016-08-18 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie śniadań- bufet szwedzki, przygotowanie obiadów- kochania domowa
"D.L. Błażkiewicz" Wynajem Pokoi-Restauracja D. Błażkiewicz - 2016-02-15 - Unieście (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie potraw ze sztuką kucharską
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2016-08-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1 - 2016-11-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej.
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-04-03 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJĄCA SIŁY ZARÓWNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES. PRACA POD PRESJĄ CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-03-30 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
##zakres##
Restauracja Kaskada Smaku - 2015-11-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
wykonywanie instalacji i sieci elektrycznych
Cagro Zakład Instalacji Elektrycznych Cieśla Marian - 2018-08-09 - Radzionków (śląskie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-10-14 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2017-12-01 - Stężyca (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"RESTAURACJE BRACI ZIELIŃSKICH" GRZEGORZ ZIELIŃSKI I MAREK ZIELIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pomoc w wydawaniu i wydawaniu posiłków, prace porządkowe. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-22
TWISTER sp.z o.o. - 2017-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień, gotowanie róznych dań, przygotowywanie ciasta do pizzy, robienie pizzy.
CERSTON Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch - 2017-08-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w siedzibie zakładu
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw
Firma Handlowa "ABC" Dariusz Blicharz - 2016-06-02 - Biłgoraj (lubelskie)
pobieranie i ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Płock (mazowieckie)
Brak danych
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-11-14 - Hrubieszów (lubelskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-09-12 - Zawoja (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)