KUCHARZ R24/4125-1554/16 Włocławek oferta pracy ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1
Stanowisko: KUCHARZ R24/4125-1554/16
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-11-08
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GAŁCZYŃSKIEGO 9A, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R24/4125-1554/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. min. ZSZ kierunkowe, doświadczenie min. 2 lata, dyspozycyjność, dokładność, umiejętność pracy w grupie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
GAŁCZYŃSKIEGO 9A, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, podanie o pracę, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie.Dokumenty należy składać osobiście do sekretariatu szkoły przy ul. Gałczyńskiego 9 w godz. 08.00-14.00, w terminie do 15 listopada 2016 r. do godziny 12.00 w zamkniętej kopercie opisanej następująco:1. Imię i nazwisko kandydata.2. Nabór na stanowisko kucharki.O zachowaniu terminu decyduje data wpływu dokumentów do szkoły. Z kandydatem wyłonionym w wyniku naboru skontaktujemy się telefonicznie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: GAŁCZYŃSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 9A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
Wymagana znajomość produkcji tortilli.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy.Zmianowość 10.00-18.00, 18.00-02.00.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Płońsk (mazowieckie)
sprzedawca w cukierni
Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna MARIUSZ SOKOŁOWSKI - 2018-04-06 - Radomyśl Wielki (podkarpackie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Firma Mars Jarzy Drążkowski - 2015-11-12 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Bar Arkadia ul. Krolewiecka 195F
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków i inne bieżące prace na zajmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Białe (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-
Osada Grzybowski Młyn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Bierutów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i surówek, dbanie o czystość na stanowisku oraz czystość urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Piła (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej wedle określonych i oryginalnych receptur. Przygotowanie sezonowych kart menu w oparciu o dania kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Sosnowiec (śląskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
Praca w lakierni przemysłowej
PPHU BIT - 2016-09-21 - Ostroróg (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)
-
JEDNOSTKA WOJSKOWA 1879 - 2017-04-24 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Gotowanie śniadań i obiadów na 70 osób
DARPOL DARIUSZ JUCHA - 2016-06-22 - Niegoszcz (zachodniopomorskie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
wstępna obróbka surowców, , zapoznanie z maszynami i urządzeniami oraz ich obsługa, przygotowywanie śniadań, podwieczorków, surówek, sałatek oraz nauka prostych technik kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i potraw zagodnie z wytycznymi przełożonego, w tym dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Złotów (wielkopolskie)