KUCHARZ Lwówek Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i podawanie potraw
Data publikacji: 2017-09-20
Lokalizacja: Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i podawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Budowlanych 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2017
Oferta pracy ważna do: 30.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Ogólny nadzór nad działalnością Bazy „AGROCHEM PUŁAWY” Sp. z o.o. w Chojna. - Profesjonalne prowadzenie gospodarki magazynowej. - Udzielanie niezbędnej informacji dotyczącej oferty klientom wewnętrznym i zewnętrznym. - Udzielanie informacji o osobach kontaktowych w firmie. - Przyjmowanie rejestrowanie reklamacji od klientów. - Przyjmowanie i rejestrowanie zamówień od klientów i uruchamianie procesu ich obsługi w firmie. - Rejestrowanie odbiorców i dostawców w systemie. - Rejestrowanie cenników w systemie magazynowo- księgowym. - Wystawianie niezbędnych dokumentów sprzedaży i zakupu (FV, WZ, PZ, MM) zgodnie z obowiązującymi instrukcjami. - Przyjmowanie i wydawanie towarów - Bieżąca kontrola terminów użyteczności towarów
Agrochem Puławy Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Chojna (zachodniopomorskie)
pieczenie potraw i ciast
FOX-TRAVEL F.H.U. - MACIEJ ZIELIŃSKI - 2016-07-28 - Daniszew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami, umiejętność pracy w zespole, praca obejmuje również przygotowywanie potraw na bankiety i eventy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta.Ekspozycja towarów.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Słupca (wielkopolskie)
Prace wspomagające poszczególne procesy wyrobu produktu gotowego (sałatek).
AVIT Adam Rytel - 2016-07-22 - Niepiekła (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu małej gastronomii, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, zabezpieczanie surowców przed zepsuciemWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Radymno (podkarpackie)
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta, dbanie i czystość i porządek pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Turów (lubelskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-10-19 - Włostów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni, sprzątanie.
Firma Handlowa Alba-Pol Vladimir Xhuli - 2018-02-27 - Darzlubie (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22
Piast Sp. z o.o. - 2016-12-12 - Słupsk (pomorskie)
1. Pomoc w rehabilitacji osób niepełnosprawnych, leżących, poruszających się na wózkach inwalidzkich i chodzących.2. Rehabilitacja przyłóżkowa bez korzystania z aparatury.3. Pomoc w przygotowywaniu posiłków, mycie naczyń stołowych i kuchennych oraz sprzętu. Utrzymanie w należytym porządku i czystości pomieszczeń kuchennych, zaplecza i zmywalni.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Karwodrza (małopolskie)
wykształcenie zawodowe - kierunkowemile widziane doświadczenie
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-11-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej na bazie autentycznych produktów,wprowadzeniedo menu ludowej i wiejskiej kuchnii ukraińskiej.
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarnów (małopolskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obsługa imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zamówień,odbieranie dostaw,utrzymanie czystości i ładu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
ADMAR Adam Ruciński - 2017-01-23 - Nieborów (łódzkie)
1.wykonywanie czynności związanych z produkcją posiłków w kuchni ogólnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzień 3.dbanie aby wszystkie artykuły spożywcze pobrane z magazynu były racjonalnie zużyte do produkcji posiłku ,4.dbanie o należytą jakość ,kaloryczność i smak potraw,5.utrzymanie w należytym porządku i czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych. Praca w godz. 8.00-12.00 lub możliwość pracy w pełnym etacie w godz. 6.00-14.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2018-08-20 - Rędziny (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie szkoły
Publiczna Szkoła Podstwowa nr 1 z Odziałami Integracyjnymi - 2016-12-15 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
SPA DEVELOPMENT Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sprzedaż tkanin dekoracyjnych, farb, obsługa kasy fiskalnej i programu WF-MAG, rozmowa z klientem, doradztwo.
Przedsiębiorstwo Handlowe EXTRAL Monika Sharma - 2016-02-26 - Siedlce (mazowieckie)