KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw nowoczesnej kuchni europejskiej i wydawanie da艅 z karty oraz na przyj臋cia okoliczno艣ciowe i bankiety, praca w weekendy i porze nocnej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony poprzedzona okersem pr贸bnym. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2018-10-23
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw nowoczesnej kuchni europejskiej i wydawanie da艅 z karty oraz na przyj臋cia okoliczno艣ciowe i bankiety, praca w weekendy i porze nocnej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony poprzedzona okersem pr贸bnym. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 3聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 3聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze awodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe; sta偶 pracy min. 2 lata na stanowisku kucharza; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporz膮dzanych potraw, bie偶膮ce i prawid艂owe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawid艂owy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli(temperatury urz膮dze艅 chlodniczych, potraw). Prawid艂owe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszka艅c贸w jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ADAM W膭SIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-01-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-US艁UGOWA "BISTRO" Maria Koz艂owska - 2017-09-07 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2016-01-12 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-08-17 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Gotowanie gulaszu, farsz贸w do nale艣nik贸w, sur贸wek, da艅 dnia itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw ukrai艅skich,- dbanie o miejsce pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-02-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2016-03-18 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie potraw wg.karty menu; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, do przyuczenia; Oferta pracy przeznaczona jest dla os贸b zarejestrowanych w PUP, w wieku do 30 roku 偶ycia, posiadaj膮cych II profil pomocy oraz spe艂niaj膮cych wymagania pracodawcy. Zainteresowane osoby mog膮 zg艂asza膰 si臋 do doradcy klienta po skierowanie na rozmow臋 z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wo藕niki (艣l膮skie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 potraw kuchni tureckiej.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-09-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Przew贸z towar贸w po Unii Europejskiej.
UNIVERSAL Marcin Andrzejewski - 2016-04-22 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ZESP脫艁 SZK脫艁 SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-04-04 - Gda艅sk (pomorskie)
prace przy rozwo偶eniu towaru do sklepu
STAMPOL-TRADE Stankiewicz Sp.J. - 2017-10-25 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-09-18 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w Kontakt telefoniczny 604414095
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanis艂aw Lesiak - 2016-11-14 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzamoe r贸偶nego rodzaju potraw przy zastosowaniu narz臋dzsi maszyn znajduj膮cych sie w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - G贸rowo I艂aweckie (warmi艅sko-mazurskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH STANDARD脫W PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI, WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY M膭CZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywaniu posi艂k贸w, - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych posi艂k贸w, - porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, -przygotowywanie p贸艂produkt贸w -utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci iporz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, praca w godz.7-15/9-17
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-04-18 - Opole (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewo艅ko Stanis艂awa - 2017-02-10 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w - ma艂a gastronomia
Us艂ugi Pogrzebowe Sprzeda偶 Trumie艅 Roman Bara艅ski - 2016-07-26 - Trzebinia (ma艂opolskie)