KUCHARZ Ruda 艢l膮ska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporz膮dzanych potraw, bie偶膮ce i prawid艂owe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawid艂owy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli(temperatury urz膮dze艅 chlodniczych, potraw). Prawid艂owe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszka艅c贸w jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ruda 艢l膮ska, powiat: m. Ruda 艢l膮ska, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporz膮dzanych potraw, bie偶膮ce i prawid艂owe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawid艂owy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli(temperatury urz膮dze艅 chlodniczych, potraw). Prawid艂owe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszka艅c贸w jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ruda 艢l膮ska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Ruda 艢l膮ska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
II zmiany 6:30-14:30, 10:00-18:00, pora nocna 22:00-6:00sta偶 realizowany ze 艣rodk贸w EFS RPO, gwarancja zatrudnieniadodatkowe kwalifikacje: umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym, umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy w zespole, komunikatywno艣膰, sumienno艣膰, uczciwo艣膰opiekun: P. Danuta Cabaj
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rudzie 艢l膮skiej
Adres pracodawcy:
Ballestrem贸w 16, 41-700 Ruda 艢l膮ska, powiat: m. Ruda 艢l膮ska, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Ruda 艢l膮ska
Gmina pracodawcy: Ruda 艢l膮ska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ruda 艢l膮ska
Adres strony pracodawcy: www.bip.dps-senior.pl
Ulica pracodawcy: Ballestrem贸w
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rudzie 艢l膮skiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 03.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 02.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw ,catering
Sp贸艂dzielnia Socjalna Przyjazna Kuchnia - 2016-12-13 - Odolan贸w (wielkopolskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawc膮 tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubi膮偶 (dolno艣l膮skie)
klejenie pierog贸w, pielmieni, cepelin贸w na oczach klient贸w
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy ukrai艅skie,kuchnia my艣liwska. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie zaj臋膰 z m艂odzie偶膮, organizacja spotka艅, konferencji chrze艣cija艅skich, organizacja oboz贸w dla dzieci i m艂odzie偶y w UE w Polsce i Ukrainie. Miejsce pracy: Wroc艂aw , UE, UkrainaKontakt z pracodawc膮 telefoniczny.Oferta w sali:
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni przy produkcji kanapek, obs艂uga
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Lipa (podkarpackie)
sprz膮tanie obiekt贸w biurowych na terenie Warszawy (Ochota, Centrum, Mokot贸w, Ursyn贸w) - wycieranie biurek, wyrzucanie 艣mieci, mycie i zamiatanie pod艂贸g, odkurzanie wyk艂adzin itp.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
- umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc i okolice
Gawlik Zbigniew Bar Gastronomiczny "KAPRYS" - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)
podnoszenie warto艣ci, umacnianie pewno艣ci siebie
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Lubiszyn (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dob贸r odpowiednich sk艂adnik贸w do potraw, obs艂uga narz臋dzi kuchennych, nad贸r nad personelem kuchennym.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie sok贸w z owoc贸w oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mi臋sa i ryb technik膮 bezt艂uszczow膮
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bochnia (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
wg stanowiska
KARCZMA " M艁YN" S.R.O. Sp. z o.o Oddzia艂 w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, wydawanie posi艂k贸w.
G. i G. B. Gorza艂czany - 2015-12-01 - Tarnowo Podg贸rne (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy, da艅 obiadowych.
Rzeszutek Sylwia Restauracja Pizzeria PRIMA - 2017-01-24 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy
Bartosz Kalita - 2017-08-24 - Pu艂awy (lubelskie)
shushi master, obs艂uga go艣ci
GO-SUSHI Jan G艂臋bowski - 2016-08-29 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i polskiej
US艁UGI OPIEKU艃CZE WOJCIECH MATAN - 2017-07-24 - Stara Wie艣 (mazowieckie)
Obs艂uga klienta kluczowego
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - S艂omniki (ma艂opolskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej wed艂ug orginalnych receptur
Firma Wielobran偶owa "GANGES" Sp贸艂ka Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras-Faruque - 2017-09-15 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy i wymaganiami klienta
GASTRO SERWIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Rawicz (wielkopolskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na sur贸wki)4.Przygotowywanie mi臋s (rozbi贸r mi臋sa)5.Nauka sma偶enia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Sma偶enie na g艂臋bokim t艂uszczu7.Nauka komponowania da艅 na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅10.Samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi11.Powtarzanie podczas sta偶u wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi D贸艂 (pomorskie)
przygotywanie pos艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
PRZEDSZKOLE Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI NR 198 "BAJECZNE PRZEDSZKOLE" - 2016-09-21 - Warszawa (mazowieckie)