KUCHARZ Stara Wieś oferta pracy USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej
Data publikacji: 2017-07-24
Lokalizacja: Stara Wieś (mazowieckie)
Pracodawca: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarniny 74, 05-830 Stara Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stara Wieś
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nadarzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum rok stażu pracy na ww. stanowisku, znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, dobra znajomość języka ukraińskiego do porozumiewania się z personelem
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Komorowska 48B, 05-830 Nadarzyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Nadarzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nadarzyn
Ulica pracodawcy: Komorowska
Numer budynku pracodawcy: 48B
Profil działalności pracodawcy: Pomoc społeczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
pozyskiwanie klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-07-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-05-30 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
F.H.U.G. "U Brata" S.C. Joanna Prochwicz, Raafał Prochwicz - 2016-09-08 - Niepołomice (małopolskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-05-09 - Pszczółki (pomorskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw według zmówień klientów.
HOTEL "KOMES" SPÓŁKA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY - 2018-08-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
praca polega na dostarczaniu materiałów na stanowisko pracy brukarza, wykonywanie prac pomocniczyvch i porządkowych
MIECZYSŁAW ZIERKE "EMBUD"PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2015-12-01 - Jarogniewice (wielkopolskie)
sprzedaż artykułów spożywczych, warzyw i owoców, praca w godzinach 8.00-16.00
HURTOWNIA WARZYW I OWOCÓW "CYTRYNA". HANDEL OBWOŹNY. LOMBARD. FRYDRYCH HENRYK - 2016-07-11 - Bogatynia (dolnośląskie)
- fakturowanie i księgowanie dokumentów na rachunkach klientów- bezpośredni kontakt z klientem tureckojęzycznym
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-05-16 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zebrzydowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-10-19 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
obsługa pod nazdorem pracy linii i jej poszczególnych urądzeń, przygotowywanie roztworu cuktu o określonym stężeniu, mixerów do mieszania recepturowych składników z wodą, współpraca z innymi pracownikami działu, prowadzenie niezbędnej dokumentacji
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Postęp (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie gotowych dań, przyjęcia dostaw produktów, utrzymanie czystości
Liliana Maciejewska - 2016-08-24 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 250 osób, możliwość pracy całorocznej
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2016-01-20 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-08-03 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
obsluga imprez, przygotowanie posiłkó. (mozliwośc noclegu podczas imprez) praca pomiedzy 8.oo a 24.oo + wolne dni ok. 80-120 godzin /m.
BOSPHORUS LINE POLAND Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością - 2016-04-20 - Dobrzeń (dolnośląskie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-03-01 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie porządku i higieny w kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
kontakt przez OHP - 2018-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pensjonacie
Pensjonat Zamek Dersława - 2017-12-29 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw według wytycznych; umowa na okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 10.00- 23.00
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - CAFE BACCARAT - 2017-03-22 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)