KUCHARZ Opole oferta pracy Bar PIERO呕EK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w: pierogi, nalesniki, go艂膮bki; obs艂uga maszyn niezbednych w procesie produkcji; praca w Opolu na ul. Niemodli艅skiej oraz na ul. Ko艂艂膮taja
Data publikacji: 2017-08-25
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Bar PIERO呕EK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Niemodli艅ska 84, 45-865 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
produkcja posi艂k贸w: pierogi, nalesniki, go艂膮bki; obs艂uga maszyn niezbednych w procesie produkcji; praca w Opolu na ul. Niemodli艅skiej oraz na ul. Ko艂艂膮taja
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi obieranki do ziemniak贸w i maszyny wieloczynno艣ciowej, znajomo艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy: Bar PIERO呕EK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ko艂艂膮taja 6/2, 45-064 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ,
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: w godz.10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Ko艂艂膮taja
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Gastro-Mix - 2018-06-26 - Czaj臋cice (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga klienta i aktywna sprzeda偶, dbanie o czysto艣膰 na terenie stacji i wok贸艂 niej, dbanie o wizerunek firmy.
PHU SIMIUS KAROLINA KACZMAREK - 2016-07-25 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych, garma偶eryjnych. Obs艂uga imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony - 2 lata z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
KARCZMA SOLNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, praca na kuchni zimnej i ciep艂ej. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz oraz ksi膮偶eczka sanepidu.
BOREFEKT Agata Borowczyk - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz
Mariusz Jab艂o艅ski Consulting Group Mariusz Jab艂o艅ski ALUMNAT - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.Miejsce pracy: 艁贸d藕 + teren RP
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
Gotowanie i serwowanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej, nadz贸r i kontrola pracy kuchni, kontrola jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w, da艅 gotowych, kontrola i nadz贸r nad higien膮 i estetyk膮, wydawanie da艅, odpowiedzialno艣膰 za zapotrzebowanie na surowce, odpowiedzialno艣膰 za 艂ad i porz膮dek na stanowisku pracy. Praca na pe艂ny etat, praca od poniedzia艂ku do soboty w godzinach 8-16 i 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Pruszk贸w (mazowieckie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolan贸w (wielkopolskie)
Praca w pizzerii. Praca wg grafiku w godz. 11-22. Wynagrodzenie do ustalenia.
Pizzeria Verona - 2018-04-10 - Reda (pomorskie)
-
,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ropa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
TOSCANA s.c. - 2017-01-05 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukrai艅skiej.
Jerzy Wydrych Firma Handlowo Us艂ugowa '' WYDRYCH'' - 2017-04-06 - Wyst臋pa (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w zawodzie, praca 2/2.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla Klient贸w
Bar Pulpet - 2018-07-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
obs艂uga klienta, przygotowanie kebab贸w, sa艂at, sos贸w, mi臋s, pieczywa, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
OBS艁UGA FORMALNO-ORGANIZACYJNA ORAZ MERYTORYCZNA SZKOLENIA SPECJALIZACYJNEGO W DZIEDZINIE PIEL臉GNIARSTWA OCHRONY ZDROWIA PRACUJ膭CYCH, W TYM: KONTAKT Z WYK艁ADOWCAMI I KIEROWNIKAMI SPECJALIZACJI, NADZ脫R NAD OPRACOWYWANIEM HARMONOGRAM脫W ZAJ臉膯, REALIZACJ膭 ZAJ臉膯 I JAKO艢CI膭 KSZTA艁CENIA, WYPISYWANIE UM脫W DLA WYK艁ADOWC脫W, MONITORING ZAJ臉膯 ( KONTROLA I WIZYTACJA) TEORETYCZNYCH I STA呕OWYCH, PRZYGOTOWANIE EGZAMINU WEWN臉TRZNEGO ITP.
O艢RODEK KSZTA艁CENIA PODYPLOMOWEGO PIEL臉GNIAREK I PO艁O呕NYCH SP. Z O.O. - 2016-10-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie pos艂k贸w
SEBION Sebastian Gulka - 2016-08-02 - My艣lin贸w (dolno艣l膮skie)
Sporzadzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Ba艂tyk") - 2016-07-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Nauka przygotowywania i sporz膮dzanie potrwa z r贸偶nego rodzaju sur贸wc贸w. Nauka fachowej obs艂ugi sprz臋tu u偶ywanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci reastauracji wed艂ug okreslonych standard贸w, estetyczne i eleganckie prezentowanie da艅, dba艂o艣膰 o najwy偶szy poziom swiadczonych us艂ug, nadzorowanie serwowanych da艅
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2016-07-04 - Tychy (艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - P贸lko (wielkopolskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw, praca za barem, dbanie o czysto艣膰 w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Obleko艅 (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Zgierz (艂贸dzkie)
kosztorysowanie, przygotowanie dokumentacji warsztatowej, wysy艂anie zapyta艅 ofertowych dla podwykonawc贸w
Les艂aw 艁a艅ko Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowo-Wielobran偶owe "EKOMONTIG" - 2015-11-30 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
badanie i diagnozowanie lokalnego rynku pracy pod wzgl臋dem potrzeb adukacyjno-zawodowych, pomoc przy okre艣laniu predyspozycji zawodowych klient贸w, badanie preferencji zawodowych, analiza mocnych i s艂abych stron klient贸w, udzielanie indywidualnych i grupowych porad zawodowych u艂atwiaj膮cych wyb贸r zawodu, zmian臋 kwalifikacji, podj臋cie zatrudnienia, udzielanie indywidualnych i grupowych informacji zawodowych o mo偶liwo艣ciach szkolenia i kszta艂cenia oraz o zawodach i rynku pracy
Wielkopolska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2016-02-15 - Buk (wielkopolskie)