KUCHARZ Rewal oferta pracy ,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Rewal (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:BIA艁EJ MEWY 6, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie w zawodzie - wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: ,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Koszarowa 4, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: Koszarowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: WIES艁AW SUROWIECKI
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-09-08 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
wed艂ug za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Stawnica (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, ustalanie menu, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu. Dba艂o艣膰 o sprz臋t i urz膮dzenia kuchenne zgodnie z przeznaczeniem.
GISO G. Kujda & W. Kujda Sp.j - 2018-02-13 - D臋bno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z ZA艁OG膭 TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Sma偶alnia Ryb "Mesa" Wiel膮dek Jacek - 2018-06-25 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie potraw, wprowadzanie faktur towarowych (trzy zmiany)
QLT RESTAURANT & BAR Sp. z o.o. - 2018-11-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala wg wcze艣niej ustalonych diet, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, dodatkowe dy偶ury w weekend
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2019-09-24 - Pozna艅 (wielkopolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Owczary (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Leszno (wielkopolskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
wyrabianie i formowanie ciasta na pizz臋, wypiek ciasta, przygotowanie sos贸w i dodatk贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie us艂ug fryzjerskich z zakresu strzy偶enia, mycia, czesania i farbowania w艂os贸w.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadanicze zawodowe oraz 6 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWC膭 TELEF. 511 785 959
Salon Fryzjerski Joanna Bielecka - 2016-06-03 - Zarzecze (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w 艁odzi.Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe, min. 2 lata sta偶u pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL 艁脫D殴 Sp. z o. o. - 2016-02-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w cateringowych oraz do konsumpcji na miejscu.
F.H.U Karczma Przywidzka Micha艂 Jasi艅ski - 2018-01-23 - Przywidz (pomorskie)
Realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 1 m-c z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w
17 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2019-03-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DONER KEBAP " SIDE-ALANYA" 脰MER DEMIR - 2019-06-12 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany, praca w godz. 7-15, 12-20
Zak艂ady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2018-10-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Kucharz/Kucharka. Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 restauracji.
GO艢CINIEC "U GIENKA" NOCLEGI i JADALNIA NAD DOBRZYC膭 Eugeniusz Tyma - 2016-10-17 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Us艂ugowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 obiadowych, - przygotowywanie mi臋s, zup, dodatk贸w. Praca w godz.: 6-18. Miejsce pracy: Makro Cash & Carry, Bielany Wroc艂awskie, ul. Tyniecka 3, restauracja pracownicza. Oferta dost臋pna w sali G, A. Oferta skierowana tak偶e dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 797 023 884, e-mail: praca (at) compass-group.pl
Compass Group Poland Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Brzeg (opolskie)
konfekcjonowanie towaru, za艂adunek samochod贸w, prace porz膮dkowe na magazynie
FRUKT Sp贸艂ka z o.o. - 2017-05-12 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga sprz臋tu 艂膮czno艣ci, usprawnianie w razie awarii, udzia艂 w przegl膮dach technicznych sprz臋tu, miejsce wykonywania pracy: POWIDZ
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babki (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci, obs艂uga zmywarki
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Sierakowice (艣l膮skie)
ustawianie narz臋dzi i przyrz膮d贸w oraz kontrola wizualna funkcjonalno艣ci oprzyrz膮dowania
SANPRO INTERIM BPO Sp.zo.o, Sp贸艂ka Komandytowa - 2017-01-20 - Gorzyce (podkarpackie)
-zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
Sowia Dolina Frank En枚zel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)