KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy Zak艂ady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany, praca w godz. 7-15, 12-20
Data publikacji: 2018-10-08
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: Zak艂ady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zak艂adowa 28, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany, praca w godz. 7-15, 12-20
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2100 brutto +premia uznaniowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarnobrzeg
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tarnobrzeg
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarnobrzeg
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: do艣wiadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Zak艂ady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Zak艂adowa 28, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Zak艂adowa
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Produkcja zaprawy murarskiej
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 07.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie da艅 gor膮cych i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, wsp贸艂praca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lach贸wka Du偶a (lubelskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Czekaj (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - P艂ock (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
obs艂uga klienta i wykonywanie zabieg贸w pacjentom
ODNOWA BIOLOGICZNA SUNMED ROMAN 呕URAWICKI - 2018-06-06 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie; zawodowe kierunkowe; dwa lata sta偶u pracy; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego; wymagane do艣wiadczenie zawodowe w kuchni 4-ro gwiazdkowej; zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie da艅 wg. polece艅 szefa kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Dusseldorf Niemcy
"Derksen Polska" Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Gliwice (艣l膮skie)
Zadania wynikaj膮ce z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
kucharz
"GO艢CINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
gotowanie, wyroby garma偶臋ryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Us艂ugowo Handlowa Restauracja Finezja Kinga Blacharska - 2018-02-07 - Che艂m偶a (kujawsko-pomorskie)
Kucharz Kuchnia wed艂ug rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na pe艂ny etet 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiejWymiar: p贸艂 etatu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
energa (at) energa-instalacje.pl606900202 mile wymagane do艣wiadczenie
ENERGA Jaros艂aw So艂ek - 2018-03-15 - Pogwizd贸w Nowy (podkarpackie)
臉SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ ORAZ CHI艃SKIEJ, POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫LPRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, POS艁UGIWANIE SIE NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJ脫W ORAZ BIE呕ACA KONSERWACJA TYCH URZADZE艃.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw ciast, napoi, produkcja wyrobow i p贸艂produkt贸wPrzygfotowywaie da艅 na imprezy okoliczno艣coweWprowadzanie r贸znych da艅
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-08-22 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
obr贸bka kamieniamonta偶 nagrobk贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Ha偶lach (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i iinych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKT脫W, ZAM脫WIENIA, REALIZACJA ZA艁O呕ONYCH CEL脫W FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIE艃, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 Z艁
PIERO呕EK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Renowacja magistrali wodoci膮gowych metod膮 bezrozkopow膮 i wprowadzanie r臋kaw贸w w ruroci膮gach
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielny kucharz.
JANROB Halina Flizik-Mucha - 2016-05-20 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka termiczna produkt贸w, zmywanie naczy艅.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazu艅 Nowy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
Piwnica W贸jtowska Dawid Wojtas - 2017-08-07 - Krosno (podkarpackie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw,owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w,jaj,mi臋sa,zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrob贸w,potraw p贸艂mi臋snych ,jarskich,wyrob贸w garma偶eryjnych,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (艂贸dzkie)