KUCHARZ Ełk oferta pracy Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: Ełk (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 2, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ełk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ełcki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ełk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 2, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowaniekontakt tel.502 408 802
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ełcki
Gmina pracodawcy: Ełk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ełk
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 24.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie, porządkowanie stanowiska pracy, dobieranie, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami gastronomicznymi, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw, układanie menu imprez okolicznościowych, przechowywanie surowców półproduktów i gotowych wyrobów, utrzymanie w stałej czystości stan. pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków w szkole.Układanie jadłospisów. Sporządzanie list zaopatrzenia.Prowadzenie dokumentacji sanitarnej.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
praca przy obróbce drewna
SCHODY PODŁOGI WNĘTRZA sp. z o.o., sp.k - 2017-06-01 - Piotrowice (dolnośląskie)
m
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Kucharz
"RESTAURACJE KRAWCZYK" Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieciGodziny pracy: od 7.00 do 15.00
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2018-02-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIECUCH CAFE Katarzyna Joanna Jeglińska - 2018-01-10 - Grajewo (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
WAM Investment Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2015-12-02 - Kępno (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, deserów, utrzymywanie porządku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zamówień produktów potrzebnych do przygotowywania posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie konkretnych dań na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mięs
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Płatkownica (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowywanie obiadów kuchni polskiej.
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-02-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Żyrardów (mazowieckie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)