KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według receptur.
Data publikacji: 2017-08-16
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według receptur.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków wg. receptur.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV składać w restauracji Padwa
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 16.08.2017
Oferta pracy ważna do: 15.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Trzebiechów (lubuskie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-21 w systemie równowaznym w Kołobrzegu.
VADEMECUM Renata Mróz - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-23 - Dynów (podkarpackie)
wyksz. bez znaczenia,posiadanie książeczki sanepidowskiej lub chęć jej wyrobienia;Dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiazywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży;miejsce pracy: Topola Mała
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-10-18 - Topola Mała (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporządzanie asortymentu zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2017-03-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Białobrzegi (mazowieckie)
Szkolenie BHP i PPOZ. Zapoznanie sie z załogą i zakładem. Zapoznanie sie z wyposażeniem zakładu. Pomoc przy przygotowywaniu materiałów i produktów niezbędnych do gotowania. Przygotowywanie surówek i napojów do posiłków. Pomoc przy wydawaniu posiłków. Przygotowywanie się realizacja zamówień od kelnera w zależności od potrzeb klientów. Przygotowywanie produktów niezbędnych do gotowania. Gotowanie posiłków z pomocą kucharek. Samodzielne przygotowywanie produktów niezbędnych do gotowania obiadów lub dań według zamówień klientów. Układanie menu na dany dzień tygodnia i składanie zamówień na zakup surowców i materiałów.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-03-19 - Grajewo (podlaskie)
gotowanie w barze, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Świętoszów (dolnośląskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-02-19 - Pawłowiczki (opolskie)
Obsługa gości SPA. Praca w godz. 9-21, w Diune Hotel w Kołobrzegu w równoważnym systemie czasu pracy. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz pizzy
MM Kmieć Marcin Kmieć - 2016-05-19 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Otmuchów (opolskie)
prace przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków zgodnie z menu. Praca na samodzielnym stanowisku. Praca od poniedziałku do piątku.
Firma Handlowa WTM Wiesława Murzyn - 2018-05-07 - Czasław (małopolskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 7.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku, w soboty 7.00 - 14.00.Równoważny czas pracy.Etat lub 1/2 etatu - do uzgodnienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Zabrze (śląskie)
Kucharz
FBH RYNEK BOGDAN JAN ŻABIŃSKI - 2016-11-14 - Zakliczyn (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw
Hotel Amax s.c. - 2018-02-12 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla osób starszych, ałdzienne wyżywienie wg diet dla 38 osób oraz obiady dla osób mających decyzję MOPS ok. 70 osób. przestrzeganie HCCP
Miejski Dom Spokojnej Starości w Ustroniu - 2018-01-12 - Ustroń (śląskie)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
Pomoc w kuchni
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2018-04-06 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
Zakres czynności w załączniku do oferty.
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań kuchni polskiej
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-09-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w zajeździe PYZA w Zawierciu ul. w Przedszkolu w Porębie
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2016-07-25 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)