KUCHARZ/KLENER Tarnów Jezierny oferta pracy MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Stanowisko: KUCHARZ/KLENER
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w kuchni
Data publikacji: 2018-04-06
Lokalizacja: Tarnów Jezierny (lubuskie)
Pracodawca: MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-410 Tarnów Jezierny 29a, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KLENER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów Jezierny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wschowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność gotowania posiłków i obsługi klientów.
Nazwa pracodawcy: MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Adres pracodawcy:
67-410 Tarnów Jezierny 29a, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : osobiście- 11:00-15:00, telefonicznie-11:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: wschowski
Gmina pracodawcy: Sława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów Jezierny
Numer budynku pracodawcy: 29a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - Góra Motyczna (podkarpackie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem, wstępną obróbką surowców.
Przemysław Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie napojów i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Trzcianka (wielkopolskie)
Produkcja i sprzedaż dań, utrzymanie czystości, obsluga kasy fiskalnej
Gminna Spółdzielnia "SCh" Skalbmierz - 2017-04-10 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
Kucharz kuchni tureckiej, sprzedawca
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
- sporządzanie ofert i kalkulacji- prowadzenie dokumentacji dot. utrzymania bocznicy kolejowej
Tabor Dębica Sp. z o.o. - 2016-12-28 - Dębica (podkarpackie)
Kierowca w ruchu międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Przedmość (opolskie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCHNI TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TAJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2018-04-17 - Łuków (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw i owoców,wydawanie posiłków,sprzatanie pomieszczeń kuchni.
Zespół Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji pod nadzorem szefa kuchni
"Delta - Beton" Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-03-30 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiej
Saif Ullah LAZAT Restaurant and Kebab - 2018-01-12 - Węgrów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Prace związane z przygotowywaniem potraw a la carte, prace przygotowawcze, przestrzeganie zasad higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości" - 2017-02-07 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej w oparciu o przepisy kuchni regionalnej.
LIU YUEHONG - 2016-11-15 - Sopot (pomorskie)
- Realizacja wyznaczonych zadań administracyjnych, przygotowywanie okresowych statystyk, raportów, zestawień, sporządzanie dokumentów finansowych dla księgowości zgodnie z procedurami, prowadzenie baz danych pracowników, dbałość o wysoką jakość i terminowość wykonania projektów, zakup i prowadzenie ewidencji środków trwałych, udział w codziennych pracach biura.- Wynagrodzenie: 2000 do 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Mile widziane wykształcenie wyższe: Kierunek: Filologia lub Administracja lub Ekonomia. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Asystenta ds. Administracji. Wymagana znajomość prawa pracy i zagadnień z zakresu kadr. Znajomość pakietu MS Office. Mile widziana znajomość język angielskiego w stopniu dobrym w mowie i piśmie. Kontakt telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 509-840-812) lub e-mail: praca (at) proautomatic.pl
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2017-09-01 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
Obsługa maszyn i urządzeń do produkcji profili okiennych, uszczelkowanie, okleinowanie, dbałość o porządek.
PPU Artur Milewski - 2018-02-02 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)