KUCHARZ Opole oferta pracy Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w,- wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i na sto艂贸wk臋
Data publikacji: 2017-07-12
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Witosa 26, 45-418 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w,- wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i na sto艂贸wk臋
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Witosa 26, 45-418 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, DOKUMENTY POTWIERDZAJ膭CE WYKSZTA艁CENIE NAJPIERW przes艂a膰 CV DROG膭 ELEKRONICZNA
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Witosa
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 12.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace ogrodnicze
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
KONTROLA JAKO艢CI PRODUKOWANYCH WYROB脫W,POBIERANIE PR脫BEK
MARBET-PPHU MARIA GRZESIAKOWSKA - 2017-07-05 - Brzostek (podkarpackie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Franciszka艅ska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-09-05 - Katowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-08-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-nauka robienia sushi i potraw dietetycznych.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w dla go艣ci obecnych w hotelu,catering i na przyj臋cia okoliczno艣ciowe,wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w,utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Kutno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 i przystawek rybnych Czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮 i sklepemProwadzenie dokumentacji HACCPObs艂uga kasy fiskalnej
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j - 2017-08-01 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w i da艅 a'la carte dla go艣ci Pa艂acu Margot.
Pa艂ac Margot Per艂a Karkonoszy Ma艂gorzata Strychar - 2018-05-15 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posi艂k贸w w szkole.Uk艂adanie jad艂ospis贸w. Sporz膮dzanie list zaopatrzenia.Prowadzenie dokumentacji sanitarnej.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Lip贸wki (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czo艂nowska (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "S艁OWIA艃SKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - S艂o艅sk (lubuskie)
-
PHU NOVATRANS J.Winnicki, Ma艂y Klincz - 2018-01-16 - Ma艂y Klincz (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw wg okre艣lonego menu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zgodfny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kelnerka
HOTEL "NARAMOWICE" SP. Z O.O. - 2015-12-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Innowacyjno-Produkcyjne "INKOM" sp. z o.o. - 2018-09-21 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
zgodny z wnioskiempraca od wtorku do soboty w godz.: 7.00-15.00, 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2017-05-31 - Zawiercie (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Olszowiec (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Zamo艣膰 (lubelskie)
sporz膮dzanie potraw, pizzy, ciast, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZI脫艁KOWSKA MA艁GORZATA DON CARLOS - 2017-03-24 - Tomaszew (wielkopolskie)
1.prawid艂owe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych w magazynie przykuchennym, 2.utrzymanie w艂a艣ciwego stanu sanitarno-higienicznego na swoim stanowisku pracy,3.porcjonowanie 偶ywno艣ci,przygotowywanie na czas posi艂k贸w i wydawanie poszczeg贸lnym konsumentom,4.znajomo艣c sk艂adnik艂贸w od偶ywczych i mineralnych podstawowoych produkt贸w 偶ywno艣ciowych,5.znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego
Jednostka Wojskowa nr 3293 Powidz - 2018-09-18 - Jarocin (wielkopolskie)
praca polega na sporz膮dzaniu r贸偶nego rodzaju potraw, coast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i ptodukcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - K膮kolewo (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 ukrai艅skich o regionalnych przepisach: barszcz ukrai艅ski, ukrai艅skie placki ziemniaczane - pielmieniPraca od 9:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Piotrkowska 276
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- sporz膮dzanie asyrtymentu potraw i napoj贸w z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne - ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
Nauczanie przedmiotu- j臋zyk angielski
Katolickie Gimnazjum Integracyjne im. Jana Paw艂a II - 2016-11-23 - Czerwienne (ma艂opolskie)