KUCHARZ Karpacz oferta pracy Pałac Margot Perła Karkonoszy Małgorzata Strychar
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie śniadań, obiadów i dań a'la carte dla gości Pałacu Margot.
Data publikacji: 2018-05-15
Lokalizacja: Karpacz (dolnośląskie)
Pracodawca: Pałac Margot Perła Karkonoszy Małgorzata Strychar
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wielkopolska 4, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie śniadań, obiadów i dań a'la carte dla gości Pałacu Margot.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karpacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Karpacz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gotowanie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Pałac Margot Perła Karkonoszy Małgorzata Strychar
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Wielkopolska 4, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Karpacz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karpacz
Adres strony pracodawcy: www.palcamargot.pl
Ulica pracodawcy: Wielkopolska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Pałac Margot
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2018
Oferta pracy ważna do: 28.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie zapiekanek, kanapek, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronimii. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiace.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-22 - Piła (wielkopolskie)
.Praca przy produkcji pierogów i dań garmażeryjnych na potrzeby cateringu i sprzedaży detalicznej wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
- nauka i pomoc w zakrese przygotowywania dań typu fast-food,- przygotowywanie i sprzedaż kurczaków z rożna
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Wyrzysk (wielkopolskie)
1) Utrzymanie należytek czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych 2) Porcjowanie i wydawanie posiłków 3) Przestrzeganie przepisów BHP i terminów badań okresowych 4) Przygotowywanie posiłków przy użyciu art. spożywczych wydanych do kuchni 5) Wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni
NOTÓWKA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Wiartel (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2017-05-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dwudaniowych obiadów dla dzieci i młodzieży, utrzymanie porządku w kuchni i jadalni
Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci Chorych SERCE - 2016-03-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-03-23 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne przygotowywnie posiłków na wesela
Piotr Szostak - 2016-01-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporządzonych dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakosław (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2017-05-25 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowanie potraw, ustalanie karty dań nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-09-27 - Turawa (opolskie)
Pełna obsługa kuchni,organizacja pracy zespołowi,zarządzanie i współpraca z pomocą kuchenną,pełny zakres prac w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kutno (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, przygotowywanie posiłków
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-04-12 - Grotniki (łódzkie)
skierowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kluczbork (opolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa Nr 258 - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
montaż mebli w firmie i u klienta
TRIBO sp. z o.o. - 2016-01-21 - Nowa Wieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie zapiekanek, frytek, sałatek i zup; dbanie o czystość;
SPOON Adrian Feliks - 2016-12-08 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Sieraków Śląski (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
Ściąganie menu ukraińskiego i rosyjskiego ze stron internetowycj, sporządzanie dań z karty menu dla gości obcojęzycznych.
PRZED.WIELOBRANŻOWE "BEHATEX" S.C. CZĘSTOCHOWA - 2017-05-26 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków z wybranych produktówUmowa zlecenie+ZUS / 20godzin tygodniowo
ARKADIA ALEKSANDRA GŁÓWKA - 2017-09-14 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)