KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Wodzisław Śląski oferta pracy Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przystawek rybnych Czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepemProwadzenie dokumentacji HACCPObsługa kasy fiskalnej
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i przystawek rybnych Czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepemProwadzenie dokumentacji HACCPObsługa kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobry kontakt z klientem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kontakty z innymi ludźmi
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Średnia
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż hurtowa ryb
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa wózka widłowego, pomoc w załadunku, przyjmowanie i wydawanie towaru na podstawie dokumentacji magazynowej, transportowanie towarów, praca od poniedziałku do piątku, możliwość zatrudnienia na stałe po okresie próbnym, praca na trzy zmiany (5-13, 13-21, 21-5)
"JOBHOUSE" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie kuchni ukraińskiej i Fusion, nowoczesnych odsłon dań, kuchni molekularnej, potraw ciepłych
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Józefosław (mazowieckie)
Zgodny, praca na ul. Wybickiego 43, Grudziądz
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-07-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
KUCHARZ
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2017-10-23 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
gotowanie, smażenie, przygotowywaie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
przygotowaie posilkow
kontakt przez PUP - 2015-07-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-19 - Tarnowskie Góry (śląskie)
1. opracowanie sprawozdań statystycznych na potrzeby Głównego Urzędu Statystycznego oraz władz oświatowych;2. naliczanie wynagrodzeń i zasiłków ZUS, sporządzanie listy płac;3. sporządzanie kartotek rocznych pracowników, informacji o uzyskanych dochodach oraz pobranych zaliczkach na podatek dochodowy PIT-11 w terminie wyznaczonym przez Urząd Statystyczny m.in. dodatkowego wynagrodzenia rocznego, nagród jubileuszowych;4. sporządzanie dokumentów rozliczeniowych (ZUS RCA, ZUS RSA, ZUS DRA, ZUS RZA) i zgłoszeniowych (m.in. ZUS ZUA i ZUS ZWUA) dla Zakładu Ubezpieczeń Społecznych za pomocą programu PŁATNIK;5. sporządzanie sprawozdań GUS, do Urzędu Miejskiego, Kuratorium Oświaty;6. kompleksowe prowadzenie bieżącej ewidencji i dokumentacji płacowej;7. tworzenie różnorodnych raportów oraz zestawień płacowych;8. przygotowanie zaświadczeń o zatrudnieniu i wynagrodzeniu;9. monitorowanie zmian w przepisach prawa pracy, prawa podatkowego i ubezpieczeniowego; 10. biegłe posługiwanie się programem płacowo-kadrowym i innymi programami komputerowymi używanymi na stanowisku pracy, w tym Płatnik;11. sporządzanie i wysyłanie przelewów, rejestrowanie faktur wraz z ich opisem 12. rozliczanie delegacji krajowych;13. przygotowywanie dokumentów do zaksięgowania;14. wprowadzanie danych do SIO; 15. terminowe przeprowadzenie i rozliczanie inwentaryzacji w placówce zgodnie z ustawą o rachunkowości;16. prowadzenie ksiąg inwentarzowych 17. prawidłowe przechowywanie i archiwizowanie dokumentów płacowych zgodnie z rzeczowym wykazem akt i instrukcja kancelaryjną18. wydawanie zaświadczeń 19. wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora;
SAMORZĄDOWY ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MARII KONOPNICKIEJ W GORZOWIE - 2017-12-08 - Gorzów (małopolskie)
,
kontakt przez PUP - 2014-04-09 - Łaskarzew (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-06-29 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystośći
"Karczma w Parku" Marcin Seliga - 2016-08-12 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z grilla, sałatek i kanapek. Tempo pracy jest bardzo szybkie.
Skansholmens Bistro - 2017-03-01 - Szwecja (Szwecja)
zapoznanie się z przepisami bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisami przeciwpożarowymi, z Regulaminem Pracy MUW, z Instrukcją Kancelaryjną i JRWA, zapoznanie z archiwizacja dokumentów, przygotowywanie i kompletowanie akt sprawy , przygotowywanie projektów pism i decyzji,
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
LIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SP. KOMANDYTOWA - 2018-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Szkoła Podstawowa Nr 255 - 2017-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Play & More Artur Suska - 2017-07-18 - Ryki (lubelskie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Zakres obowiązków: sprzedaż towarów, pozyskiwanie nowych klientów; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wiechlice (lubuskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-08-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tuczno (zachodniopomorskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków nadzór nad procesem produkcji, nadorowanie wydawania podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-08-17 - Białystok (podlaskie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BAR FAMILIJNY MIŚ MARIUSZ TYLKOWSKI - 2016-06-21 - Zelów (łódzkie)
Prygotowywanie posiłków dla gości.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-01-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
smażenie ryb
Przedsiębiorstwo-Handlowo-Usługowe DACH-DOM Anna Ozimek - 2015-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)