KUCHARZ Leżajsk oferta pracy Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Leżajsk (podkarpackie)
Pracodawca: Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 18, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leżajsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Data zakończenia pracy: 31.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 18, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV osobiście
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leżajsk
Ulica pracodawcy: Mickiewicza 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2018
Oferta pracy ważna do: 03.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłaków w restauracji
ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY ARTOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-14 - Ustroń (śląskie)
Zamawianie towarów, dbanie o porządek w sklepie, zarządzanie personelem. Praca dwuzmianowa, od poniedziałku do niedzieli w Ustroniu-Hermanicach (supermarket spożywczo-przemysłowy Euro Star).
WEGAR J.K. WĘGLARZ Spółka Jawna - 2016-08-03 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, w tym zwłaszcza Indii. Dbanie o asortyment, sporządzanie listy zapotrzebowania, tworzenie nowych kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w ElbląguGodz. pracy: 05.00 - 13.00
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- zapoznanie się z przepisami i procedurami obowiązującymi w krwiodawstwie- zapoznanie się z procesami produkcji składników krwi- poznanie zasad GMP obowiązujących w krwiodawstwie- poznanie zasad pracy w dziale (produkcja, przechowywanie, wydawanie składników krwi)
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA W BYDGOSZCZY - 2016-05-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy (zmianowość: dzień/dzień)
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-01-14 - Ustka (pomorskie)
Kuchania ukraińska, przygotowywanie potraw wg. kuchni ukraińskiej np. pielmienie, przepisy typowe dla kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Unieście (zachodniopomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smołdzino (pomorskie)
Gotowanie, smażenie, pieczenie mięsa, ryb i warzyw obróbka mięsa i warzywGodzina zakończenia pracy : 23:00Praca na czas określony: 2 LATAMijece pracy: Wrocław, ul. Plac KonstytucjiSala G
NEWCON HOSPITALITY GROUP SP. Z O.O. - 2017-09-25 - Wrocław (dolnośląskie)
naprawa pojazdów ciężarowych
F.T.H.U EKTRANS - 2017-06-19 - Czubrowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Galerii Cuprum Arena w LUbinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Poddębice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż i wydawanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
montaż sprzętu AGD
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Łódź (łódzkie)
Praca na terenie Mrągowa.Kontrola i selekcja komponentów wyrobów gotowych.
SGP-SORTING GROUP POLAND spółka z o.o. - 2016-08-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie elementów drewnianych tj. drzwi, schody, meble itp. oraz ich montaż u klienta. Praca w godz. 7-16, na terenie całego kraju.
Wiącek Kamil USŁUGI STOLARSKIE - 2018-02-27 - Miszewko Strzałkowskie (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2016-01-14 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami. Praca w ruchu ciągłym (od 07:00 do 19:00 i 19:00-07:00 lub od 09:00 do 22:00 lub od 11:00 do 23:00)
Katarzyna Cołokidzi Restauracja Petrochemia - 2018-06-20 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna - 2017-10-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań gastronomicznych typu fastfood.
MACYRA COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
- zmywanie, pieczenie, gotowanie, duszenie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Zblewo (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz napoi, sprzątanie w miejscu pracy, obróbka półproduktów
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - 2016-01-28 - Długopole Dolne (dolnośląskie)