KUCHARZ-BARMAN Słupsk oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny
Data publikacji: 2018-02-07
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż w zawodzie, kreatywność, zorganizowanie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.02.2018
Oferta pracy ważna do: 09.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie konkretnych dań na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mięs
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posiłków.
PPHU "LEMAR" JÓZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
x
Mr Hamburger S.A. - 2017-01-16 - Tykocin (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych receptur.
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2017-05-18 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie potraw, wydawanie posiłków
Szpital Specjalistyczny nr 2 - 2018-02-01 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowynaie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie w najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-realizacja zamówień-dbanie o czystość stanowiska pracy- wymagana aktualna książeczka zdrowia- przygotowywwanie posiłków dla gości pensjonatu-lista zakupów
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-06-21 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków , wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Nisko (podkarpackie)
- przygotowanie, podawanie potraw i dań- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE BŁAŻEJ KOSIECKI - 2015-12-02 - Skarszewy (pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11.00-23.00WYMAGANIA: wykształcenie średnie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoCV+zdjęcie składać osobiście przy ul. Reymonta 3 w Jarosławiu od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-14.00
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-22 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wrocław, ul. ZachodniaDyspozycyjność 10-20 od poniedziałku do niedzielimin. 164 h pracy w miesiącu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-07-21 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w zbiorowym żywieniu
ESPANA s.c. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2015-11-25 - Widuchowa (zachodniopomorskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
- praca na linii produkcyjnej przy pakowaniu serów
TMT Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Łomża (podlaskie)
kucharz na obozie -kierowanie pracą kuchni,-układanie menu,-przygotowywanie listy zakupów-przygotowywanie posiłków ( 3 dziennie)
Polski Czerwony Krzyż Warmińsko - Mazurski Zarząd Okręgowy - 2017-06-07 - Kręsk (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.(Oferta w ramach prac interwencyjnych tylko dla uprawnionych osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Rypin)
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
wg.zawodu
Szary s.c. Elżbieta Szary, Mirosław Szary - 2016-08-30 - Michałowice (małopolskie)
utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych, przygotowanie półproduktów, pomoc przy przygotowywaniu dań
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Większyce (opolskie)
przygotowanie posiłków dla placówek oświatowych
FHU "MIXLINE" Maciej Świstek - 2016-12-09 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-15 - Torzym (lubuskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wyszków (mazowieckie)