KUCHARZ Wrocław oferta pracy KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
Data publikacji: 2018-02-05
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: wyższe (w tym licencjat)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, średnie zawodowe lub wyższe każde, minimum 2 lata stażu pracy w gastronomii, znajomość języka zachodniego - ukraiński lub rosyjski w stopniu podstawowym z uwagi na personel porozumiewający się w tym języku, znajomość tradycyjnej kuchni kresowej (wschodniej), kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej, obsługa komputera, samodzielność na stanowisku kucharza, wysoka higiena pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Ruska
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-153/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2018
Oferta pracy ważna do: 26.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze na budowie
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Szelejewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-11-21 - Obrzycko (wielkopolskie)
wg stanowiska (Praca: Zielona Góra)
CLAR SYSTEM S.A - 2016-06-07 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy, planowanie produkcji
BLACK DIAMOND PAULINA KANTOWSKA - 2017-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kompleksowa obsługa klient wg standardów firmy, realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie, fachowe doradztwo klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu, dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu, pomoc klientom w załadunku towaru
TERG S.A. - 2016-06-22 - Zgierz (łódzkie)
j/w
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w przedszkolu dwujęzycznym
Niepubliczne Przedszkole dwujęzyczne polsko-angielskie - 2017-03-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
obsługa gości, obsługa przyjęć okolicznościowych, prace porządkowe, dbanie o czystość zastawy
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Gorlice (małopolskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku
RESTAURACJA NA PARCELACH Sebastian Szwałek - 2017-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Praca w zawodzie kucharza w bistro akademickim
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2016-06-10 - Kraków (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem, pomoc w przygotowywaniu przetworów na zimę, utrzymanie czystościna czyn i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cieszyn (śląskie)
- ustawianie, naprawa i przeglądy wytłaczarek, - zapewnienie ciągłości produkcji, - kontrola jakości produkowanych wyrobów. Praca na trzy zmiany w systemie czterobrygadowym. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - osobiście lub telefonicznie: 71 382 82 32.
BIKKOPLAST Sp. z o.o. - 2016-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz - pomoc kuchenna
Danuta Malisz 1) Przedsiębiorstwo "VICTORIA" 2) POLCAR Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-29 - Olszyny (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe. Przygotowywanie dań, gotowanie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny oraz e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAKŁADY MIĘSNE IREN BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-05-11 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - do 30 porcji - śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja.
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2017-08-30 - Częstochowa (śląskie)
Pryzgotowzwanie potraw, nadyr nad jakością żywności, przestrzeganie higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Chocień (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań i posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Trzebinia (małopolskie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obsługa klientów w języku tureckim. Umowa o pracę na czas określony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków ,wydawanie posiłków,
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-04 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla klienta
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2018-06-12 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-02-27 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)