KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: obsługa gości, obsługa przyjęć okolicznościowych, prace porządkowe, dbanie o czystość zastawy
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa gości, obsługa przyjęć okolicznościowych, prace porządkowe, dbanie o czystość zastawy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 11 - 19 oraz 15 - 23. II zmiana
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w zawodzie,mile widziane szkolenia branżowe,chęć do pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: restauracja-pub
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.11.2017
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- Spawanie i cięcie podwodne, betonowanie podwodne, naprawa podwodnych konstrukcji hydrotechnicznych, przeglądy statków i budowli hydrotechnicznych. Praca na terenie całej Polski. Pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz wyżywienie (obiad) podczas wyjazdów w delegacje.- Wynagrodzenie: od 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na jedną lub dwie zmiany w godzinach: 7:00-22:00 + soboty, niedziele - według zapotrzebowania. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagany Dyplom Nurka III lub II lub I Klasy. Wymagana umiejętność cięcia pod wodą, spawania pod wodą. Wymagana umiejętność obsługi sprzętu nurkowego. Kontakt telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 512-512-999) lub e-mail: office (at) commercialdivers.pl
"NEMO" ROMAN PALACZ - 2017-03-30 - Katowice (śląskie)
W ZAWODZIE
NEOPROFIL SPÓŁKA JAWNA RAFAŁ HERZYK, ADAM PROKOP - 2017-07-06 - Tarnów (dolnośląskie)
Przesortowanie jabłka w odpowiednie opakowania pod względem jakości, gatunku oraz kalibru;
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Gniejewice (mazowieckie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
"Pentur" spółka cywilna - 2018-02-09 - Międzygórze (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Kalisz (wielkopolskie)
doświadczenie w sprzedaży mebli,znajomość branży meblowej,aktywna obsługa klienta,obsługa komputera i kasy fiskalnej
SALON MEBLOWY MEBLOLUX - 2015-12-11 - Zacharzew (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-05-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie zapraw i tynków
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowodwór-Piaski (lubelskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2017-01-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ" - 2018-07-30 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zimnych, ciepłych. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
oprawianie ryb, patroszenie, odgławianie, filetowanie, smażenie, wędzenie ryb, robienie marynat, przetworów rybnych, sprzątanie zakładu pracy, etykietowanie towarów.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zator (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"TATROPOL" Stanisław Bobak - 2018-06-05 - Ząb (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni
Restauracja Marek Wzgarda - 2017-11-14 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
BOSS Alan Kaczmarek - 2016-05-10 - Szlichtyngowa (lubuskie)
Obróbka wstępna surowców i półproduktów, zabezpieczanie ich przed zepsuciem, sporządzanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw i napojów na przyjęcia okolicznościowe, ułożenie menu w języku ukraińskim, posługiwanie się narzędziami i maszynami gastronomicznymi, konserwacja urządzeń, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy i pomieszczeń produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2016-07-26 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)