KUCHARZ - DO 30 ROKU ŻYCIA NK Wągrowiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - DO 30 ROKU ŻYCIA NK
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-28
Lokalizacja: Wągrowiec (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wągrowiec, powiat: wągrowiecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - DO 30 ROKU ŻYCIA NK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wągrowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wągrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2016
Data zakończenia pracy: 16.10.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wągrowcu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 22, 62-100 Wągrowiec, powiat: wągrowiecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wągrowiecki
Gmina pracodawcy: Wągrowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wągrowiec
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wągrowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy ważna do: 16.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana od pn-pt; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-07-27 - Knurów (śląskie)
Nadzór nad BHP, prowadzenie szkoleń, prowadzenie postępowań powypadkowych.
CELSA Huta Ostrowiec Sp. z o.o. - 2015-12-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
załadunek opału na wózki, przewóz opału, dokładanie opałlu do pieca przemysłowego, obsługa kotłowni
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie produktów zgodnie ze standardami Pizza Hut oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-26 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Żywiec (śląskie)
gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, prowadzenie magazynu
Usługi Turystyczne OW Królowa Woda W.Androsiuk - 2017-06-14 - Augustów (podlaskie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
Kucharz-pizzer, ( pizzeria Biesiadowo)
KLEPARSKIE SMAKI Sabina Bednarska - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Wszystkie wymagane zadania w hotelowej kuchni w systemie "la carte". Odbiór i zamawianie towarów, oraz dbanie o odpowiednie składowania i przechowywanie towarów. Przygotowanie potraw kuchni bawarskiej i europejskiej. Specjalna dbałość o produkty spożywcze do przygotowywania potraw, ponieważ wszystkie produkty wykorzystywane w kuchni są w 100% ekologicznie certyfikowane.
kontakt przez OHP - 2016-06-23 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2017-05-30 - Opole (opolskie)
wyrabianie pizzy, zapiekanek, hamburgerów, sałatek, krojenie mięsa, warzyw, wyrabianie ciasta, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy- OFERTA PRACY DLA BEZROBOTNYCH ZE WSI + ART.49.USTAWY O PROMOCJI....
Barbara Gruchacz - 2018-01-09 - Myślenice (małopolskie)
DO UZGODNIENIA
USŁUGI BUDOWLANE MIECZYSŁAW KIEŁBASA - 2018-04-12 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-06 - Starogard Gdański (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hotelu
"NINVA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-14 - Januszkowo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, smażenie, pieczenie mięsa, ryb i warzyw obróbka mięsa i warzywGodzina zakończenia pracy : 23:00Praca na czas określony: 2 LATAMijece pracy: Wrocław, ul. Plac KonstytucjiSala G
NEWCON HOSPITALITY GROUP SP. Z O.O. - 2017-09-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900zł brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knurów (śląskie)
Zadania przy gotowaniu potraw.Praca w godz.10.00-18.00
Restauracja Pod Dębem - 2018-04-12 - Ustka (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Żary (lubuskie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalkeżnione od umiejętności i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Dom Weselny "Gracja" - 2016-09-08 - Żuków (zachodniopomorskie)
Przygotowanie farszu i ciasta do pierogów chińskich, lepienie pierogów chińskich, zamawianie produktów w języku chińskim.
Koncept Piotr Grablewski - 2017-08-01 - Gdynia (pomorskie)
KucharzDDwie zmiany:od 9-15,od 16-23.
FUZJA sp z o.o. - 2016-08-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)