KUCHARZ Lublin oferta pracy BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
Data publikacji: 2017-07-21
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ciepłownicza 3A, 20-469 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻKA SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość obsługi urządzeń i sprzętów kuchennych, znajomość przepisów kulinarnych, zainteresowanie kuchnią
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
BUDOWLANA 26, 20-469 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: BUDOWLANA
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.07.2017
Data dodania oferty pracy: 20.07.2017
Oferta pracy ważna do: 19.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni, przygotowanie posiłów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Sianów (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie dań z menu. Pieczenie ciast, deserów. Komponowanie sałat, past, sałatek. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
IRENA ZAŁUCKA-BONDA "LAVENDA CAFE & GALERIA" - 2017-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkonym (3 posiłki dziennie, bez diet)
Miejskie Przedszkole Nr 8 - 2017-07-07 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie dań według receptur
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-05-04 - Lublin (lubelskie)
Praca aw gastronomii, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptur - praca w Restauracji SPHINX
Holdex sp. z o.o. - 2018-09-26 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie potraw wg menu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Klimkówka (małopolskie)
dostarczanie, realizowanie zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Przyłęków (śląskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Kraków (małopolskie)
Zakres głównych zadań wykonywanych na danym stanowisku:- rejestrowanie w komórce organizacyjnej korespondencji przychodzącej; - przygotowywanie korespondencji wydziałowej do wysyłki;- doręczanie korespondencji do właściwych komórek organizacyjnych;- dołączanie zwrotnych potwierdzeń odbioru do właściwych akt;- przygotowywanie akt do archiwizacji;- szycie akt, układanie akt w szafach;- obsługa urządzeń biurowych;- wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego.
SĄD OKRĘGOWY W BYDGOSZCZY - 2019-02-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Radom (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-08-01 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posiłków kuchni: rosyjskiej, ukraińskiej, gruzińskiej, kazachstańskiej. Umowa o pracę na czas określony. Prac na jednazmiane od poniedziałku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dostępna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- Wynagrodzenie: od 2500 do 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po okresie próbnym umowa o pracę na czas określony do 2 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy. Praca w godzinach otwarcia lokalu: 9:00-16:00 + niedziele w godzinach: 11:00-16:00. W zależności od potrzeb praca możliwa również w soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Dobry kontakt z ludźmi. Umiejętność pracy zespołowej. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Ligocka 103, 40-568 Katowice) w godzinach: 10:00-15:00
EURO-CENTRUM SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-04-17 - Katowice (śląskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o prządek na miejscu pracy, zamawianie produktów.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków. Posługiwanie się narzędziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierząco cvzystości na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie średnie ,umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego doświadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWCĄ; 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków- Miejsce pracy: Tczew - Godziny pracy do uzgodnienia z Pracodawcą w godzinach czynnych zakładu: pn. - pt. 12:00-22:00, soboty 12:00-23:00, ndz. 12:00-21:00- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą
IZÓLA Józef Pakizer - 2019-02-28 - Tczew (pomorskie)
*
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posiłków
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wróblew (łódzkie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów, pakowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-09-20 - Tarnów (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Możliwość zatrudnienia również na pełen etat.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ALF" Magdalena Juszczak - 2018-12-11 - Mianowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Obsługa klienta.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-06-29 - Gostyń (wielkopolskie)