KUCHARZ Obrzycko oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: Obrzycko (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Obrzycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Obrzycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Obrzycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Obrzycko
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy ważna do: 20.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, również w weekendy.
"ANEROM-GMBH" Sp. z o.o. - 2016-09-14 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
7) Działa jako łącznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia właściwej temperatury żywności8) W razie potrzeby zamawia składniki i przyprawy9) Obsługuje różne urządzenia kuchenne, takie jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stojący10) Porcjowanie, układanie i przyrządzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) Pomaga innym kucharzom podczas procesu produkcji żywności12) Szacuje spodziewane spożycie żywności i organizuje przygotowanie13) Prowadzi rejestry żywności14) Przygotowuje niezbędne sosy lub dodatki przed rozpoczęciem posiłków15) Jest otwarty do ostatniego klienta16) Sprząta po godzinach pracy17) Komunikuje się z firmą o tym, jak poprawić obsługę posiłków
DELTA VECTOR POLAND Sp. z o.o. - 2018-07-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca samodzielnego kucharza - dania kuchni polskiej
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-04-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw charakterystycznych dla kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
związany z wykonywaną pracą na stanowisku kucharza
SAK Sp. z o.o. Hotel-Restauracja "MEDUZA" - 2016-03-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
- Sprzedaż art. piekarniczych i cukierniczych. Praca w Katowicach: OSIEDLE PADEREWSKIEGO.- Wynagrodzenie: 925 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 6:00-19:00 + soboty. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagana -> istnieje możliwość przyuczenia. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: romanowskamonika (at) poczta.fm
PIEKARNIA "EXCELLENT" ROMANOWSKI ROBERT - 2016-03-09 - Katowice (śląskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajnówce - 2017-04-18 - Hajnówka (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; dwie zmiany (6-22); kontakt z pracodawca osobisty w godzinach (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-06-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posików w restauracji.
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku, zarządzanie grupą ludzi.praca w godzinach:7:00 - 15:00, 15:00 - 23:00
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Oferta pozyskana w drodze refundacji kosztów na doposażenie i wyposażenie stanowiska-rotacja.Oferta skierowana tylko do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Płońsku. Przed spotkaniem z pracodawcą należy pobrać skierowanie od swojego Doradcy Klienta. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 08.00-16.00
Bugalski Krzysztof, 1) "Kontraktowy Ośrodek Zdrowia" 2) DOM SENIORA ,,ANNA" ANNA I KRZYSZTOF BUGALSCY S.C - 2016-04-01 - Smulska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2017-12-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej.
RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA - 2016-05-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu dla grup zorganizowanych zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej.
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2017-11-24 - Cholerzyn (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w małej gastronomii
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-04-29 - Libiąż (małopolskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Brzeg (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe kucharz, kucharka, minimum 1 rok doświadczenia lub do przyuczenia
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-09-05 - Lisów (śląskie)