KUCHARZ Cz臋stochowa oferta pracy RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,75 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej.
Data publikacji: 2016-05-06
Lokalizacja: Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Pracodawca: RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 22, 42-217 Cz臋stochowa, powiat: m. Cz臋stochowa, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,75 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 10 z艂 netto/h
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Cz臋stochowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Cz臋stochowa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Cz臋stochowa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,75 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 09.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane, kt贸re uko艅czy艂y niedawno szko艂臋 gastronomiczn膮- kierunek kucharz- osoba do przyczenia.
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 22, 42-217 Cz臋stochowa, powiat: m. Cz臋stochowa, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: Najpierw kontakt telefoniczny celem um贸wienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Cz臋stochowa
Gmina pracodawcy: Cz臋stochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Cz臋stochowa
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie 艣niada艅 i obiad贸w
"HEBAN HOTEL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw pocz膮wszy od zaopatrzenia w towar, po wytworzenie gotowego produktu i jego poda偶
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2018-02-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 , zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮. Kontakt z pracodawc膮: 71 362 83 03
"ORBIS"SA ODDZIA艁 NOVOTEL WE WROC艁AWIU - 2018-03-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kontakt z klientami posiadaj膮cymi pracownik贸w z Europy Wschodniej, kontrola, audyt wewn膮trz biura
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Kuni贸w (opolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Obr贸bka waszyw i mi臋s.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska pracy
ANNA W脫JCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2017-08-17 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- pi膮tku. 1/2 etatu
Bo偶ena Witkowska Kiosk Spo偶ywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-08-17 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
-Nauka j臋zyka angielskiego na zaj臋ciach indywidualnych oraz grupowych.-Prowadzenie zaj臋膰 z dzie膰mi, m艂odzie偶膮, oraz doros艂ymi.-Prowadzenie zaj臋膰 w ramach wsp贸艂pracy z Miejskim Domem Kultury w 艁aziskach G贸rnych.-Prowadzenie intensywnych kurs贸w z j臋zyka angielskiego zako艅czonych egzaminem TOEIC.-Zast臋pstwo za pracownika zatrudnionego na stanowisku Pracownik Administracyjno Biurowy.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony 24 m-ceMiejsce wykonywania pracy: 艁aziska G贸rnePraca w godzinach: 10-18 pn-pt
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - 艁aziska G贸rne (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-07-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci oko艂o 100-wymagane do艣wiadczenie
Publiczne Samorz膮dowe Przedszkole w Czastarach - 2016-08-17 - Czastary (艂贸dzkie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie potraw kuchni arabskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
fachowe i zgodne z receptur膮 oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw;-w艂a艣ciwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w;-w艂a艣ciwe przygotowanie oraz wykonanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przyrz膮dzanych potraw;-w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni;-utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno Handlowe DOBRY ADRES - 2016-06-30 - Tarnowo Podg贸rne (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw (艣niadania, obiady, kolacje), przyj臋cia bankietowe, przyj臋cia weselne
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Brzeska Wola (mazowieckie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDUR膭 WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przek膮ski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
Specjalista do spraw public relations
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Grodk贸w (opolskie)
przygotowywqanie i wydawanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje)
Towarzystwo Salezja艅skie Dom Zakonny - 2018-06-20 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz ma艂ej gastronomii, 偶ywienie zbiorowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, zaanga偶owanie w prac臋, posiadanie aktualnej ksi膮偶eczki do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produkt贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posi艂k贸w: gotowanie, pieczenie, sma偶enie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, odbieranie, zamawianie towar贸w zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych: przygotowywanie posi艂k贸w, wystr贸j jadalni i obs艂uga, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, b膮d藕 7:00-19:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ P.W. 艢W. J脫ZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (艣l膮skie)
Nadz贸r nad obr贸bk膮 wstepn膮 i termiczna przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣c przepis贸w dot. przyjmowania wydawania oraz przechowywania 艣rodk贸w spo偶ywczych w magazynie kuchennym, organizowanie pracy wsp贸艂pracownik贸w na swojej zmianie.
33 Wojskowy Odzia艂 Gospodarczy - 2017-03-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie i serwowanie tradycyjnych potraw kuchni tajskiej.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-09 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
-spo偶膮dzanie potraw, dobieranie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
AD-CZAR Krzysztof Sumi艅ski - 2015-12-23 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Praca z elementami zast臋pcy szefa kuchni, gotowanie na 偶ywo, przygotowywanie da艅 po przyj臋ciu zam贸wienia typu room serwis (dla go艣ci rosyjsko lub angielskoj臋zycznych), dostawa towar贸w na kuchni臋 samochodem dostawczzym - kilka razy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, kontakt z pracodawc膮 tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROS艁AW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)