KUCHARZ Toruń oferta pracy "HEBAN HOTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 700 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań i obiadów
Data publikacji: 2017-03-09
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: "HEBAN HOTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MAŁE GARBARY 7, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań i obiadów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 6-14
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"HEBAN HOTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
MAŁE GARBARY 7, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Adres strony pracodawcy: www.hotel-heban.com.pl
Ulica pracodawcy: MAŁE GARBARY
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy:
złożono wniosek o zorganizowanie stażu dnia 01.02.2011 r.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.03.2017
Data dodania oferty pracy: 08.03.2017
Oferta pracy ważna do: 08.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i podawanie napojów i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Trzcianka (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Rozładunek i załadunek towaru, obsługa klienta, w tym fakturowanie i kasowanie należności, rozkładanie towaru, praca na magazynie. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Godziny pracy: pn. pt.. 06.00 - 14.00, 12.-20.00 oraz co 2-ga sobota: 06.00 - 15.00. Wynagrodzenie podstawowe + premia.
"EUROCASH" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-14 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków: zupy,mięsa dodatki skrobiowe,surówki,sałatki,dania bezmięsne,dania dietetyczne,przygotowywanie zamówień towarów praca w godz.8-16:00 lub czterobrygadówka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie, HCCP
Mariola Żyła - 2016-04-07 - Żory (śląskie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2016-02-19 - Krzyżanowice (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków- dania są serwowane po każdorazowym ustaleniu menu dla minimum 4 osób- obowiązkowe rezerwacje.Praca w restauracji na zamku Greifenhain
kontakt przez WUP - 2016-12-30 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw według karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2017-01-23 - Puławy (lubelskie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
- przyjęcia towaru,- wydania towaru,- kompletacja towaru,- przygotowywanie dokumentacji magazynowej. - obsługa skanera magazynowego,- uprawnienia na wózki widłowe
FAST SERVICE GROUP - 2017-05-31 - Września (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2016-07-01 - Jeziorki (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
SKLEP SPOŻYWCZO PRZEMYSŁOWY GRZYMSKA HENRYKA - 2015-12-01 - Niepruszewo (wielkopolskie)
prace zwiazane z budową i modernizacją sieci energetycznych
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Stare Miasto (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni bałkańskiej
AGP Pękala Kozłowska Sp.j. - 2018-02-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-05-26 - Wieliczka (małopolskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowisiem. min. 1 rok doświadczenia. Miejsce wykonywania pracy - Polska i zagranica
Szczepan Golec P.U.H. "JULIA" - 2015-11-30 - Mysłowice (śląskie)
Brak danych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "MARVES" POLSKO-AMERYKAŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Czarna Woda (pomorskie)
pRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA MASZYN KUCHENNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński - 2017-04-25 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-01-11 - Dębica (podkarpackie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów do sporządzania dań
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Chlastawa (lubuskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorzów (śląskie)