KUCHARZ Wrocław oferta pracy "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
Data publikacji: 2018-03-05
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, średnie, staż pracy bez znaczenia, książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Wyścigowa
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2018
Oferta pracy ważna do: 06.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
RESTAURACJA TAPAS 3/4 RYSZARD GODLEWSKI - 2018-11-06 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości kuchni, wydawanie posiłków
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2018-03-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-04-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku prcay, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
KAMIL SAMCIK "SPRZEDAŻ ART. SPOŻYWCZYCH I PRZEMYSŁOWYCH, USŁUGI GASTRONOMICZNE" - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Samodzielne wykonywanie posiłków - dań kuchni włoskiej, robienie pizzy, utrzymanie porządku w kuchni i na zmywaku, nadzór nad towarem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 12.00 a 22.00 w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2017-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-12-10 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej.
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-04-19 - Chojnice (pomorskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posiłków
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Chłapowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2018-07-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)
wg stanoiwska
Gościniec Zamkowy Emilia Buller - 2019-02-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesięcy)
kontakt przez PUP - 2018-12-28 - Piła (wielkopolskie)
-przygotowanie miejsca pracy , przyjęcie towaru, produkcja asortymentu do sprzedaży( obróbka warzyw na surówki, obróbka mięs), przygotowanie dań do sprzedaży ( gotowanie, pieczenie, smażenie) sporządzanie zamówień towaru, dbałość o miejsce pracy ( czystość stanowiska ) tworzenie nowych pozycji do karty dań.
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2019-02-22 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posłków zgodnie z przepisami zbiorowego żywienia, podawanie ich klientom, utrymanie czystości i przestrzeganie przepisów bhp, SANEPID
SZYMON SZYMAŃSKI S-DECOR - 2016-06-24 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
jw
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz
Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow - 2017-05-31 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
- samodzielne przyrządzanie dań kuchni ukraińskiej, CZEBUREKI, KREPLACHY, PIELMIENI
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań, menu. Czytanie i znajomość przepisów, przypraw i owoców wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowywanie dań, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków zgodnie ze standardami sieci i procedurami, dbanie o czystość i porządek, przyjmowanie dostaw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej i terminala
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Orzesze (śląskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Puławy (lubelskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2016-01-27 - Grabownica (dolnośląskie)