KUCHARZ Warszawa oferta pracy POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Skalnicowa 21, 04-797 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz. Doświadczenie zawodowe: 1 rok. Obowiązki: praca w kuchni hotelowej. Praca w systemie dwuzmianowym na pełen etat w godzinach 5:00-23:00. Istnieje możlliwość zakwaterowania i wyżywienia. Kontakt z pracodawcą: CV na adres e-mail: madalena.ciejka (at) hilton.com Miejsce pracy: Hotel Double Tree by Hilton Warszawa Wawer ul. Skalnicowa 21.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
04-797 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy ważna do: 20.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace kancelaryjno-biurowe
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, zamówienia towarów, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę na zastępstwo w godz. 7-19 lub 8-20 w Kołobrzegu.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. (Gryf) - 2015-12-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Prudnik (opolskie)
W ZAWODZIE. STAŻ NIE JEST WYMAGANY
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-09-07 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
- Planowanie transportu i przygotowanie załadunku,- Planowanie i rozliczanie czasu pracy kierowców, nadzór nad programem kart paliwowych,- Planowanie i kontrola dokumentacji przewozowej,- Zarządzanie taborem samochodów i wózków widłowych (przeglądy techniczne, ubezpieczenia, naprawa),- Współpraca z innymi działami firmy (zakupy, wysyłka, sprzedaż) oraz instytucjami zewnętrznymi w niezbędnym zakresie.
Korpo Sp. z o.o. Jawor - 2016-09-19 - Jawor (dolnośląskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-06-12 - Wolsztyn (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni restauracyjnej i barowej, obróbka i przygotowywanie mięsa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosmański" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- Identyfikowanie potencjalnych odbiorców produktu i docelowego rynku produktu; planowanie i wdrażanie strategie i metody promocji; stworzenie raportów na podstawie przeprowadzonych badań; organizowanie i doskonalenie procesu sprzedaży; opracowanie propozycji i nadzorowanie realizacji strategii i planów marketingowych; rozpoznawanie i analizowanie potrzeb klientów oraz ustalanie ich hierarchii; analizowanie czynników wywierających znaczący wpływ na poziom sprzedaży; przygotowanie budżetu promocji konsumenckich i handlowych; koordynowanie procesów sprzedażowych, w tym także planowanie i nadzorowanie podejmowanych działań marketingowych; budowanie pozytywnego wizerunku firmy; kontakt z klientami z Polski i z zagranicy (również kierunek wschodni).- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o dzieło od 01.11.2016 r. do 31.10.2019 r. Praca 87,5 godziny miesięcznie.- Godziny pracy: 9:00-17:00. Wymagane wykształcenie wyższe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata. Wymagane umiejętności: łatwość w nawiązywaniu kontaktów, zaangażowanie w pracę, obsługa komputera, prowadzenia badania i obrabiania informacji rynkowych, zdolności interpersonalne, organizacyjne. Wymagana dobra znajomość języka angielskiego, rosyjskiego oraz ukraińskiego w mowie i piśmie.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Katowice (śląskie)
Praca przy wypieku pieczywa, wydawanie surowców, wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Borki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-09-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
- Gotowanie potraw kuchni śląskiej.- Wynagrodzenie: 14 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 12:00-24:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty w PONIEDZIAŁEK, ŚRODĘ I PIĄTEK w godzinach: 12:00-20:00
F.H. "LIMIT" ROMAN NIEMIEC - 2016-11-24 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw wg jadłospisu
Dom Pomocy Społecznej w Matczynie - 2016-01-04 - Matczyn (lubelskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
Usługi Pogrzebowe Sprzedaż Trumień Roman Barański - 2016-07-26 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2017-12-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Spawanie kotłów c.o.
P.P.H. KOSTRZEWA Sp. Jawna - 2016-11-29 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, ustalenie karty i potrawy autorskie;Dyspozycyjnośc w godzinach 12-22;Miejsce pracy: Gniechowice;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Gniechowice (dolnośląskie)
produkcja i sprzedaż pierogów. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 1-2 miesiące. Docelowo na czas nieokreślony. Możliwość zatrudnienia również w ramach umowy zlecenie.
Firma Handlowo-Usługowa "Row-Bud" Robert Kiereta - 2017-06-09 - Piła (wielkopolskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-11-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa klientów
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c. - 2016-10-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2016-03-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2018-04-27 - Krynica Morska (pomorskie)