KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 106, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. rok doświadczenia w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Warszawska 106, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 106
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.04.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Przedbórz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
pomoc przy pracach lakierniczych wyrobów drewnianych
"MEGOIST" Martin Anderson - 2017-09-06 - Czeladź (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Rząśnia (łódzkie)
przygotowywanie garmażerki
RISUS Sp. z.o.o - 2015-12-01 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków - obsługa klienta restauracji. Praca w godz. 10.00 - 18.00.
PPHU KAJMAN Jan Karpiel s.j. - 2017-05-29 - Tymowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"OLBUD" MIROSŁAW KRUPA USTRZYKI DOLNE - 2016-12-05 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
przygotowywanie dań i menu , układanie menu , zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
zapoznanie się z obsługą sprzętu kuchennego, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Czarna Woda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2017-06-08 - Niepołomice (małopolskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw wg określonego menu
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Praca w spożywczym sklepie samoobsługowym (sieć Lewiatan), obsługa klienta , praca na kasie, dźwiganie pow. 5 kg. Praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku w godz. 7.00-20.00, soboty 7.00-15.00, niedziele wolne.
SKLEP REDJOKA II Renata Bryja - 2016-04-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomość kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Resturacja"Kristal" Krzysztof Sadza Braniewo - 2016-08-10 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Możliwość zatrudnienia zaraz po wykonaniu badań. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-18 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2017-05-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Składanie i segregowanie pościeli.
F. H. "PERFEKT" S.C., M. PABISIAK, J. PABISIAK W RZESZOWIE - 2018-01-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, obróbka mięs i warzyw. Wprowadzanie do menu tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Gdynia (pomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-09-07 - Łęknica (lubuskie)