KUCHARZ - PRUSZKÓW Pruszków oferta pracy Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Wynagrodzenie: od 2 468,13 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Możliwość zatrudnienia zaraz po wykonaniu badań. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Data publikacji: 2016-08-18
Lokalizacja: Pruszków (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grodziska 1, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Możliwość zatrudnienia zaraz po wykonaniu badań. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 468,13 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 468,13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziana praca na podobnym stanowisku, posiadanie przygotowania zawodowego do wykonywania prac samodzielnie, znajomość języków niewymagana.
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Grodziska 1, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Grodziska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2016
Oferta pracy ważna do: 17.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cisna (podkarpackie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 4635 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: agatawier84 (at) gmail.com
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-24 - Katowice (śląskie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Żary (lubuskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z kart
Inter Nos Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Błędno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-05-10 - Hrubieszów (lubelskie)
nawiązywanie nowych kontaktów handlowych, wyszukiwanie atrakcyjnych towarów, zakup towarów i negocjacje z dostawcami, kontakt telefoniczny i mailowy z kontrahentami w Chinach, składanie zamówień na brakujący asortyment u polskich i chińskich dostawców ,praca z komputerem ,wykonywanie innych prac zleconych przez przełożonych
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyrób ciast i wyrobów cukierniczych
Firma Produkcyjno-Handlowa Krzysztof Kłosowski - 2016-06-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
skanowanie produktów, liczenie asortymentu
kontakt przez OHP - 2018-02-15 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
-
Przedsiębiorstwo Handlowo Produkcyjne -"RSK" Sp. z o.o. - 2016-02-10 - Głogów (dolnośląskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłkówdbanie o czystość stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-06-06 - Tychy (śląskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, pełnienie nadzoru nad kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Kamieńczyk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Monika Rumbuć Firma Handlowo-Usługowa - 2017-08-04 - Recz (zachodniopomorskie)
Obsługa podróżnych w pociągu Intercity, dbałość o gości, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA DELFIN MAGDALENA MORYSON - 2018-09-03 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. WYNAGRODZENIE 1850 + PREMIAWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF: 791 111 189
Zofia Piśko Hebe - 2016-07-11 - Jarosław (podkarpackie)
DO UZGODNIENIA
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-11-13 - Dynów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw z kuchni arabskiej ( kufta, kebeb, ryż i makaron arabski, felefel,beklawa, szaszlyk), nadzór nad pracą współpracowników, obsluga klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole, zamawianie produktów do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Białystok (podlaskie)
Sprzedaż mięsa i wędlin
BONUS Bożena Tomaszak - 2017-12-08 - Turek (wielkopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-05-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, kierowanie zespołem pomocy kuchennej
"W&W" Wojciech Wiczkowski - 2018-04-07 - Łeba (pomorskie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami panującymi w lokalu (restauracji). Prac an umowę zlecenie, 170 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonych, inne. Praca na 2 zmiany
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Kraków (małopolskie)