KUCHARZ Mikołajki oferta pracy " SOPRA" Łukasz Rądlewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
Data publikacji: 2017-05-26
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: " SOPRA" Łukasz Rądlewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kajki 24, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Nazwa pracodawcy: " SOPRA" Łukasz Rądlewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy: 81-810 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.05.2017
Oferta pracy ważna do: 23.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw wg karty
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-12-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie.
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Złotoryja (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)
- samodzielne przygotowanie posiłków,- przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe,- dbałość o porządek w miejscu pracy- przestrzeganie zasad bhp
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie i gotowanie posiłkow dwudaniowych - kuchnia polska (praca w godz. 8.00-16.00 lub 9.00-17.00, praca tylko w dni robocze)
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2015-12-30 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wierzchucino (pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotoywanie posilków w restruracji
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Wiki - Trans Usługi Transportowe - 2016-02-04 - Dobrzyca (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH, PRZYGOTOWYWANIE MIĘS, ZUP, DODATKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZA;MIEJSCE PRACY - RESTAURACJA PRACOWNICZA NA TERENIE AMAZONA W SZCZECIN/KOŁBASKOWO;MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIKONTAKT Z PRACODAWCĄ-TELEFONICZNY 797023884 LUB CV NA E-MAIL: praca (at) compass-group.pl
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Ustowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
j.w.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SYRENA" - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie zabiegów fryzjerskich damsko- męskich
ZAKŁAD FRYZJERSKI ROBERT MAŚLEJ - 2017-02-27 - Ścinawa (dolnośląskie)
jw.
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Rajgród (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2017-01-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
SPRZĄTANIE SAL LEKCYJNYCH, TOALET, POMIESZCZEŃ GOSPODARCZYCH, WYMAGANIAWYKSTZAŁCENIE PODSTAWOWOWE, PRACA W GODZ. 12:30-22:30
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki - 2017-10-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Mr Hamburger S.A. - 2016-04-12 - Świecko (lubuskie)
Wymagane wykształcenie wyższe (magister) edukacja wczesnoszkolna. Chakterystyka pracy: prowadzenie zajęć w kl. II dla 5-osobowej grupy nastolatków pochodzenia rumuńskiego i romskiego. Godziny pracy do uzgodnienia, wysokość wynagrodzenia zależna od stopnia awansu zawodowego. Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
ZESPÓŁ SZKOLNO- PRZEDSZKOLNY NR 5 - 2017-10-30 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2017-09-25 - Miąsowa (świętokrzyskie)