KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2016-08-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
staranne przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i zasadami HACCP i BHP, . Praca na dwie zmiany: 7-15 / 14-22
WENEDA Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiazującym jadłospisem i zasadami żywienia, odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Krasnystaw (lubelskie)
obsługa kienta, przygotowanie potraw z półproduktów
F.H.U.P. Księżyc Marek - 2018-06-11 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
Sprawdzanie jakosci wyrobów gotowych, materiałów do produkcji, składanie dokumentacji jakościowej
STS ACOUSTICS POLAND Sp. z o. o. - 2018-02-07 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
CATERING BRUŚ JAROSŁAW - 2016-02-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy montowaniu instalacji hydraulicznych
HYDRO-RUT Technika Grzewcza i Sanitarna Zbigniew Rutko - 2016-06-28 - Wilkowiecko (śląskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw i inne czynności kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo- Usługowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filipówka (warmińsko-mazurskie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Złotów (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-05-18 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, zarządzanie kuchnią, wydawanie posiłków, obróbka wstępna i termiczna warzyw i mięsa
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-08-22 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje), imprezy okolicznościowe. Praca od 01.05.2016
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2016-03-29 - Osieczna (wielkopolskie)
Praca przy maszynach stolarskich i lakiernoczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krapkowice (opolskie)
prace w zakladzie garmażeryjnym
Zakład Produkcyjny HERMAN Ewelina Gotowicka - 2017-08-25 - Szepietowo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czystości
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-02-14 - Orzech (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z gotowych produktów, -przygotowywanie kebaba. Praca na dwie zmiany: 9-17 / 17-1
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Opole (opolskie)
-
MILEX SP. Z O.O. W SZCZECINIE - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym: śniadanie, obiad dwudaniowy, deser. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 728 519 897, e-mail: sekretariat.p147 (at) wroclawskaedukacja.pl
Przedszkole nr 147 - 2017-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-13 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
- poznanie zakładu, kuchni i pomieszczeń pomocniczych;- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- gospodarowanie artykułami żywnościowycmi;- mycie naczyń i sprzętu kuchennego;- sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bobrek (małopolskie)