KUCHARZ Orzech oferta pracy RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci
Data publikacji: 2017-02-14
Lokalizacja: Orzech (艣l膮skie)
Pracodawca: RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:42-622 Orzech, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Orzech
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢wierklaniec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
obs艂uga klienta dziennego, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, kultura osobista
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Adres pracodawcy:
42-622 Orzech, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv;
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: tarnog贸rski
Gmina pracodawcy: 艢wierklaniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Orzech
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 13.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojciech S艂otwi艅ski - 2018-04-27 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
Obr贸bka surowc贸w do da艅 gotowych, przygotowanie da艅 gotowych, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, sprz膮tanie miejsca pracy. Pracodawca zapewnia dojazd z Elbl膮ga oraz wy偶ywienie. Praca w godz. 9-17 poniedzia艂ek-piatek.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Jeg艂ownik (warmi艅sko-mazurskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie w zale偶no艣ci od kwalifikacji 2.500,00 z艂 netto - do uzgodnienia z pracodawc膮.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Sp贸艂ka Cywilna - 2016-11-02 - Gnojewo (pomorskie)
prace piel臋gnacyjno - porz膮dkowe na terenie gminy
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Niegos艂awice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie konieczne
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
do uzgodnienia
DR INVEST S.C. - 2017-06-21 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta z艂o偶ona w celu uzyskania informacji starosty na temat mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - P艂o艅sk (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Radymno (podkarpackie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw. Kucharz zajmuje si臋 przyrz膮dzaniem r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek zgodnie z zam贸wieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
GASTRO CENTER & FINANCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-10 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Samodzilene przygotowywanie potraw Dalekiego Wschodu
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Kalisz (wielkopolskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Maniowy (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Lipa (podkarpackie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie potraw, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, dbanie o porz膮dek. Praca w godzinach 9.00-24.00.
OKOCIM BJ CLUB - Janusz Kusiak - 2016-08-17 - Brzesko (ma艂opolskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami wg. oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw: barszcz, pierogi ukrai艅skie, pampuszki
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅, organizacja pracy w艂asnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Wykonywanie pokaz贸w kulinarnych na grillu teppanyaki,znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-15 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolan贸w (wielkopolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o sprawn膮 i dynamiczn膮 obs艂ug臋.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-05-07 - Celestyn贸w (mazowieckie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w, praca w restauracji
Us艂ugi Ubezpieczeniowe i Gastronomiczne Barbara Felerska - 2017-06-07 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
produkcja pizzy i innych da艅 od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-07-31 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Mile widziane piel臋gniarki, osoby po kursie na opiekuna os贸b starszych, rehabilitanci. Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Praca w ramach umowy zlecenia ze stawk膮 6-9 z艂/godzin臋 za dy偶ur (12-16 z艂 zmiana 艣wi膮teczna). Zg艂oszenia osobiste do pracodawcy z cv w godz. 9-14 pok贸j 3.
艁脫DZKI ODDZIA艁 OKR臉GOWY POLSKIEGO CZERWONEGO KRZY呕A - 2016-10-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posi艂k贸w w nast臋puj膮cych godzinach: 艣niadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci; przestrzeganie zasad okre艣lonych w funkcjonuj膮cym systemie HACCP, przepis贸w dotycz膮cych zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu; dbanie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci; utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyleg艂ych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w, urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni; dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w do posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w; stosowanie czystej odzie偶y ochronnej, dbanie o schludny wygl膮d; sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅 przed i po zako艅czeniu pracy; zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅; prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, dbanie o oszcz臋dne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych, planowanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Sobieszyn (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 zimnych i ciep艂ych kuchni meksyka艅skiej i ameryka艅skiej. Znajomo艣膰 receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 6-22
Hotel Atena - 2016-09-29 - S艂upsk (pomorskie)
praca na sto艂贸wce/kuchni, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 da艅, rozdzielanie prac w kychni
TENUTA Zenon Str贸偶ewski - 2016-08-10 - Zgierz (艂贸dzkie)
OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wcze艣niej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, sma偶enie.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Katowice (艣l膮skie)