KUCHARZ Głogów Małopolski oferta pracy DR INVEST S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2017-06-21
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: DR INVEST S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: DR INVEST S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów Małopolski
Ulica pracodawcy: PIŁSUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2017
Oferta pracy ważna do: 05.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
NINA RESTAURACJA JACEK MAJEWSKI - 2018-02-18 - Lębork (pomorskie)
obsługa wózka jezdniowego, serwisowanie
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących.
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W DĄBROWIE - 2017-04-12 - Lubaczów (podkarpackie)
Przyrządzanie dań.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Zapewnienie własciwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, sumienność i rzetelność, dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy.
PERFECT LTD Sp. z o.o. Certyfikat Agencji Zatrudnienia 10997 - 2016-08-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy
Bartosz Kalita - 2017-08-24 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie posiłków i inne prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Bochnia (małopolskie)
usługi kosmetyczne, praca w Mszanie Dolnej
Kristi Beauty Krystyna Burtan - 2017-12-05 - Mszana Dolna (małopolskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czystość stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" Łukasz Kącki - 2017-11-23 - Oława (dolnośląskie)
- Transport materiałów sypkich. Praca na terenie budowy w Bytomiu.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00 - do uzgodnienia. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zwodowe min. 1 rok na stanowisku kierowcy samochodu ciężarowego. Mile widziani emeryci lub renciści. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 604-992-121) w godzinach: 8:00-20:00.
FIRMA USŁUGOWO-TRANSPORTOWA RDS-TRANS STANISŁAW ROZUM - 2015-12-01 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowywanie półproduktów, dbałość o porządek w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2016-11-02 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Karlino (zachodniopomorskie)
praca sprzedawcy
Stacja Paliw Nr 335 Daniel Goździk - 2017-11-22 - Lubawka (dolnośląskie)
prowadzenie spraw w biurze firmy, obsługa centrali telefonicznej, przyjmowanie i wysyłanie korespondencji
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Rząśnia (łódzkie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków, sprzątanie, obsługa klienta
PRZEMYSŁAW WŁODARCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-09-19 - Rawicz (wielkopolskie)
kucharz - kelner
PIZZERIA "ITALIANO" S.C. Stasik M., Kaźmierczak J. - 2016-02-12 - Śmigiel (wielkopolskie)
Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków ( zapiekanki, zupy) oraz sprzedaż
Sarnecki Wojciech Firma Handlowo Usługowa - 2017-04-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie surowców do dalszej obróbki- przygotowywanie potraw- dekorowanie i wydawanie posiłków- utrzymanie porządku na stanowisku pracy- zamawianie i przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Partynia (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalaenie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Praszka (opolskie)
- Tłumaczenie wymagań użytkowników na wymagania techniczne- Projektowanie i rozwój modułów i komponentów bazodanowych- Programowanie i tworzenie testów jednostkowych dla wytworzonego oprogramowania- Tworzenie dokumentacji technicznej- Współpraca z globalnie rozsianymi zespołami
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Zabierzów (małopolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)