KUCHARZ Gdynia oferta pracy KOMENDA PORTU WOJENNEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Data publikacji: 2017-01-10
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: KOMENDA PORTU WOJENNEGO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rondo Bitwy pod Oliwą 1, 81-103 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2 100 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: KOMENDA PORTU WOJENNEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Rondo Bitwy pod Oliwą 1, 81-103 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, wniosek w sprawie zatrudnienia, aktualna książeczka zdrowia/sanitarna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, inny - Kontakt osobisty w sekcji personalnej pracowników wojska:Gdynia, Rondo Bitwy pod Oliwą 1
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Rondo Bitwy pod Oliwą
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2017
Oferta pracy ważna do: 09.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Zabrze (śląskie)
Zgodnie z programem stażu
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2017-06-14 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gidle (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, dbałość o jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przetworów mącznych oraz przetworów. pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Godziny pracy - dwie zmiany w zakresie: pn. - ndz. 08.00 20.00, 06.00 - 14.00. Zatrudnienie od maja 2018r.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2018-04-06 - Rzadkowo (wielkopolskie)
Pomoc przy montażu rusztowań i szalunków. Załadunek i rozładunek materiałów. Prace porządkowe. transport ręczny. Praca na wysokości 200 m.
STC Mariusz Paszek - 2017-02-27 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2016-06-16 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (CV na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl)
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Paszkówka (małopolskie)
● Tworzenie i dostarczanie wymaganego produktu w terminie i o odpowiedniej jakości● Ocenianie kodów innych programistów i analiza rozwiązań● Ocena jakości kodu źródłowego i pokrycia testów jednostkowych● Testowanie wyników własnej pracy w celu zapewnienia odpowiedniej jakości● Wykonywanie innych zadań związanych z tworzeniem oprogramowania wymaganych przez pracodawcę
CIKLUM SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2016-03-04 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Kora sp.z o.o. - 2017-03-17 - Marcinowa Wola (warmińsko-mazurskie)
przyządzanie potraw dań głównych przekąsek
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "INTER-SOLAR" SP.Z.O.O. - 2017-06-06 - Buczek (łódzkie)
obróbka betonu
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-23 - Słubice (lubuskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, które dotychczas nie były w stosunku pracy lub stosunek pracy u innych niż wnioskodawca pracodawców trwał nie dłużej niż 3 miesiące łącznie.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-03-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produktów od firmy tureckiej (w języku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-07-21 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej.
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-06-12 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2018-01-04 - Michałowice (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2018-02-22 - Chodów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni niemieckiej
Gasthof Forsthaus Sehdichum Andrea Maßmann - 2017-01-13 - Niemcy (Niemcy)
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
ARTUR S.C. MAŁGORZATA, ARTUR KNAPIK - 2017-05-23 - Broszkowice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wyrób pizzy
"MA-GI" Ilona Ćwiertniewicz - 2015-12-08 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Police (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (łódzkie)