KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 919 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej.
Data publikacji: 2018-06-12
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 22, 57-500 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 919 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 919 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy
Nazwa pracodawcy:
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 22, 57-500 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Długopole-Zdrój
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy:
usługi hotelarskie,odnowa biologiczna,SPA, masaże wypoczynek,gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2018
Oferta pracy ważna do: 11.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kotlarska Kontakt kandydatów z pracodawcą osobiście lub telefonicznieOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z menu, dania kuchni rosyjsko- ukraińskiej, dania z grilla, dania kuchni europejskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Wymagania: wysoka sprawność manualna, solidność, pracowitość. Charakterytyka pracy: pakowanie, odbieranie drobnych elementów stalowych, kontrola jakościowa, ewidencja ilościowa detali, ewidencja magazynowa.Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym w godz: od 7:00 do 15:00.
MADAR MAREK JAJKO - 2017-04-04 - Radlin (śląskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny, współpraca z szefem kuchni
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Radzyminie - 2016-09-09 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-11-09 - Łomża (podlaskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, znajomość "Kuchni Polskiej", wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obróbka składników, racjonalne zarządzanie składnikami,.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Segregowanie towaru
EUROMEX Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Szczucin (małopolskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-03-21 - Namysłów (opolskie)
obsługa gości
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2018-01-08 - Stężyca (lubelskie)
kompleksowa obsługa administracyjno-biurowa,umiejętności sprzedażowe
EDU CENTURY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-27 - Sochaczew (mazowieckie)
obsługa klienta, wykładanie towarów, robienie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw różnych diet.Zamawianie art. spożywczych, żywności do wykonywania potraw.Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
ZGODNY Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Opoczno (łódzkie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej głównie sushi, regionalne potrawyobsługa urządzeń w kuchni, utrzymywanie czystosci i porządku na swoim miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem klientów; obsługa imprez okolicznościowych
Jan Kończyk - 2017-11-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2017-03-02 - Łeba (pomorskie)
przygotowanie produktów, oraz dań kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-07-30 - Polkowice (dolnośląskie)
sporządzanie sprawozdań ze spotkań w języku angielskim, prowadzenie kalendarza spotkań prezesa i wyjazdów zagranicznych, sporządzanie pism urzędowych, obsługa urządzeń biurowych, prawidłowy obieg informacji i dokumentów
Zakład Przetwórstwa Owoców"SAMBOR"Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Samborzec (świętokrzyskie)
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;- wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów mięsnych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,-poługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych uządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie miejsca pracy w kuchni, obieranie ,krojenie, warzyw, owoców,.Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni, kuchnia ukraińska. Obsługa pieca konwekcyjnego.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-01-17 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kontrola prawidłowego zużycia surowców pobranych do produkcji, sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym.
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie i zrobienie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej. Przygotowanie zapotrzebowania na magazyn kuchni.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-07-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)