KUCHARZ - POMOC KUCHENNA Piekary Śląskie oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra

Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: praca przy stole garmażeryjnym
Data publikacji: 2018-02-06
Lokalizacja: Piekary Śląskie (śląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Generała Stanisława Maczka 13, 41-943 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca przy stole garmażeryjnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piekary Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piekarach Śląskich
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3-go Maja 38, 41-943 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Piekary Śląskie
Gmina pracodawcy: Piekary Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piekary Śląskie
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil działalności pracodawcy: Handel.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piekarach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2018
Oferta pracy ważna do: 06.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyugotowywanie potraw, pomoc szefowi kuchni
BJ Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sulisław (opolskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab i grill, dbanie o ekspozycję i ogólną prezentację dań
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2017-04-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Dbanie o czystość i porządek miejsca pracy, przygototwanie miejsca pracy oraz potraw, kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Kalisz (wielkopolskie)
wykręcanie pizzy, obsługa klienta
P.H.U. Sylwia Rudowska-Kaczmarek - 2016-09-22 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Prowadzenie kuchni.Praca w godz.: 16:00- 2:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: logokontakt (at) op.pl
MEGA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
Obsługa przychodzących połączeń telefonicznych oraz e-maili od klientów zagranicznych dotyczących problemów ze sprzętem komputerowym, oprogramowaniem oraz siecią; zapewnienie profesjonalnego i rzetelnego wsparcia dla klientów; rejestrowanie oraz klasyfikacja nadchodzących zgłoszeń; określanie priorytetównadchodzących zgłoszeń; analizowanie i rozwiązywanie problemów związanych z codzienną obsługą komputera zgodnie z dostarczonymi procedurami i wypracowanymi rozwiązaniami; przekazywanie bardziej złożonych zapytań do odpowiednich zespołów wsparcia IT
Capgemini Polska Sp. z o.o. - 2016-10-03 - Opole (opolskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
Sporządzanie potraw.Praca na umowę o pracę w godz.7-19, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2017-04-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni w Hotelu Gold. Praca w godz.: 07.00-17.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2018-09-07 - Chromna (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Gniew (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Rząśnia (łódzkie)
Produkcja dań garmażeryjnych, przygotowywanie potraw
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2015-12-15 - Żary (lubuskie)
Praca w zawodzie (pizza, kebab)
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Kraków (małopolskie)
rozkładanie towaru,wydawanie towaru, praca ze skanerem
INTER CARS SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-13 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wyrabianie ciasta do pizzy, pieczenie pizz, obsłiuga urządzeń do przyrzadzania pizz
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Mońki (podlaskie)
przygotowyanie posilków, smażenie ryby , przygotywanie zupy rybnej, przygotowywanie surówek
Sklep Rybny ŁAWICA D. Rzeczkowska - 2016-04-01 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
Obsługa koparki jednonaczyniowej
Michał Studnicki Przedsiębiorstwo Wielobranżowe EKOEL - 2017-09-06 - Biłgoraj (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2017-06-07 - Tarnówka (wielkopolskie)
Gotowanie(przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, GMP, GHP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń kuchni.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2016-04-20 - Pokrzywna (opolskie)
- telefoniczna obsługa klienta- tłumaczenie rozmów oraz ofert z i na język rosyjski
EUROVITO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-24 - Dobrcz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-08-31 - Tarnów (małopolskie)
planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Piła (łódzkie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i ośrodku wypoczynkowym. Praca na dwie zmiany. Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na koszt pracodawcy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe, Stanisław Węglarz - 2016-06-02 - Szczawnica (małopolskie)
REF 30- ART. 150F - UZUPEŁNIENIE
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Koło (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)