KUCHARZ Łańcut oferta pracy LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 2, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagany staż pracy, pasja do gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 2, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2016
Oferta pracy ważna do: 24.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie potraw z karty dań.
Stara Brama Piotr Truś - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
Dbanie o jakość potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniejów (łódzkie)
Obsługa programów Excel, praca w systemie zmianowym, wykonywanie zwrotów, wystawiwanie faktur. Umowa na okres próbbny 1 rok, system pracy wielozmianowy, Zatrudnienie na pełny etat lub 0,625 etatu lub 0,5 etatu.Kontakt z pracodawcą: 71 38 81 940, 31088pm (at) pl.tesco-europe.com
TESCO POLSKA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzekuń (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Zapoznanie z zasadami przygotowywania planu promocji i inne
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Mielno (zachodniopomorskie)
CV
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
MOTEL "TRAMP" P.U.H. S.C. Danuta Szczepan Wiesław Łapka - 2018-04-04 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-09-06 - Bieruń (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
JAROSŁAW FIGIEL - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE.
Elżbieta Szumska Usługi Turystyczne "AURUM" - 2017-01-25 - Złoty Stok (dolnośląskie)
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-10-19 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Żary (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Grębocin (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przewóz pracowników firmy do miejsca docelowego w Europie, odbieranie przesyłek firmowych w ramach przejazdu przez Europę, rozmowy telefoniczne z kierowcami i dyspozytorami ruchu w j. rosyjskim, wypełnianie dokumentów w j. rosyjskim.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw
"DWÓR ANNA" S.GAJEK, S.GAJEK Spółka Jawna - 2018-04-12 - Jakubowice Konińskie-Kolonia (lubelskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
-
Padella Adam Głowicki - 2016-05-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie zajęć językowych, ocena poziomu językowego
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Goleniów (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Nowa Góra (małopolskie)
Obsługa wesel, przyjęć okolicznościowych, katering.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
-
KWR "LAGUNA" MRZEŻYNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. ŁUSZKIEWICZ - 2018-03-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
1. Sporządzanie dokumentów i prowadzenie rejestrów wynikających z zadań komórki.2. Kancelaryjna obsługa korespondencji, z wykorzystaniem systemów informatycznych, w tym archiwizowanie dokumentów.3. Obsługa klienta zewnętrznego. 4. Analiza dokumentów pod względem ich poprawności formalnej.
IZBA SKARBOWA W KRAKOWIE - 2016-02-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Warszawa (mazowieckie)