KUCHARZ Jakubowice Konińskie-Kolonia oferta pracy "DWÓR ANNA" S.GAJEK, S.GAJEK Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Jakubowice Konińskie-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: "DWÓR ANNA" S.GAJEK, S.GAJEK Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LUBELSKA 3, 21-003 Jakubowice Konińskie-Kolonia, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jakubowice Konińskie-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niemce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: "DWÓR ANNA" S.GAJEK, S.GAJEK Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
LUBELSKA 3, 21-003 Jakubowice Konińskie-Kolonia, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv,skierowanie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Niemce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jakubowice Konińskie-Kolonia
Ulica pracodawcy: LUBELSKA
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: restauracje i placówki gastronomiczne.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy ważna do: 11.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna warzyw, przygotowanie i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, przygotowanie i gotowanie zup, dań jarskich i barowych, przygotowanie i skażanie różnego rodzaju mięs, wydawanie posiłków konsumentom, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
Technik handlowiec
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej. Zamawianie produktów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Ruda Śląska (śląskie)
kucharz kuchni blisko wschodniejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Kiełczów (dolnośląskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie i gotowanie posiłków
"TAMS" - Restauracja "FRYKAS" - Seweryn Nadrowski - 2017-04-10 - Żory (śląskie)
Opiekunka dziecięca
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Krzęcin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przyjmowanie zleceń, prowadzenie spraw kadrowych, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Małogoszcz (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Akwizycja i sprzedaż towarów, organizacja dostaw, windykacja należności, prowadzenie samochodu dostawczego
Przedsiębiorstwo handlowo-Usługowe "WSP Opole" Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Opole (opolskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2016-11-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków-śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą zespołu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowanie posiłków, obsługa kuchni w restauracji, układanie menu.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (małopolskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa gastronomiczna w "Szałasie Pod Dębem".Przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 7-15 15-23.
Firma "Jur-Met-Trans" Jerzy Jabłoński - 2017-04-10 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
operator koparki przy budowie dróg
Przedsiębiorstwo Budowy i Utrzymania Dróg Sp. z o.o. - 2016-05-04 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
x
Kamil Zaborski (Restauracja Biesiada) - 2016-03-11 - Supraśl (podlaskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, umiejętności: kurs gastronomiczny (kuchnia wietnamska). Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)