KUCHARZ Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 13.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posików w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Zblewo (pomorskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA - 2017-11-20 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaleniami, dbanie o czystość urządzeń kuchennych oraz higienę w miejscu pracy
P.P.U.H. KAMAR 2 Halina Musiorska Bar "Stara Loża" - 2018-08-02 - Sławków (śląskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wszystkie wymagane.
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Rogowo (kujawsko-pomorskie)
Planowanie posiłków, przygotowanie potraw i deserów, wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ;
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przyrządzanie potraw
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-27 - Czerniejewo (wielkopolskie)
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; krojenie produktów; godziny pracy 8.00-16.00, 10.00-22.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2018-05-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, sprzątanie pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg tradycyjnych i gospodarnych przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Poznań (wielkopolskie)
Komunikacja telefoniczna oraz e-mailem z gośćmi- pomoc przy wyborze zakwaterowania na terenie Chorwacji i przeprowadzanie administracyjnej części rezerwacji. Rozwiązywanie ewentualnych problemów i skarg gości i partnerów. Kontaktowanie się z partnerami, tłumaczenie treści zawartych na stronie internetowej na język polski.
Adriatic.hr d.o.o. - 2019-03-18 - Chorwacja (Chorwacja)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
sporządzanie potraw garmażeryjnych wg receptur oraz ich przechowywanie
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Osiek nad Notecią (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Stare Pole (pomorskie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PP
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w kuchni przedszkolnej dla dzieci :-śniadania, -zupy-drugie dania z uwzględnieniem zasad zdrowego żywienia-deserów i ciast
Little Umbrella Sp. z o.o. - 2019-02-13 - Gdynia (pomorskie)
jw.
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2016-09-15 - Kwidzyn (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE, WYDAWANIE POSIŁKÓW KUCHNI AZJATYCKIEJ
CHAU HOANG THE HOANG KIM - 2018-09-13 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Puławy (lubelskie)
Gotowanie, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowanie produkcji.
Cały Gaweł s.c. - 2016-04-20 - Sopot (pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2016-11-09 - Słupsk (pomorskie)