KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-07-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grzybowska 63, 00-844 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe; 2 miesiące doświadczenia zawodowego; dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy); mile widziane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych; bardzo dobra organizacja pracy; umiejętność pracy indywidualnej oraz w zespole; mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Zakres obowiązków zgodny z zajmowanym stanowiskiem. Zgłoszenia mailowe: monika.gamracy (at) hilton.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 2
Nazwa pracodawcy:
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-844 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2017
Oferta pracy ważna do: 10.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie kierunkowedoświadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Witoń, Urszula Witoń - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Radomsko (łódzkie)
wykonywanie instalacji elektrycznych
Instalatorstwo Elektryczne Krzysztof Kociucki - 2016-04-15 - Święciechowa (wielkopolskie)
Wykonywanie zamówień
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-06-28 - Jaworzno (śląskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2018-03-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Ahmed Bakri - MEXICANA - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw według opracowanego menu, obsługa sprzętu kuchennego, przygotowywanie przyjęć okolicznościowych.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszyński HOTEL ANTONI - 2016-08-30 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gorzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2016-11-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, przestrzeganie instrukcji HACCP, dbałość o jakość i estetykę posiłkówKsiążeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SOPOCIE - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX SPÓŁKA Z. O.O. - 2016-12-22 - Legnica (dolnośląskie)
pomoc przy wypiekaniu pieczywa, obsługiwanie pod nadzorem maszyn, urządzeń, pieców
Skiba Dariusz Piekarnia Trzeszczany - 2017-03-14 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególnosci kuchni bengalskiej i tajskiej, wybór i zamawianie produktów oraz potraw. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Praca na 1 zmianę, w godzinach 10:00-18:00, na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Andrychów (małopolskie)
przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-01-03 - Staroźreby (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH SURÓWEK, SOSÓW KUCHNI ARABSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Puławy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2018-04-03 - Bolesławice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
- nadzór nad jakością zamówionej żywności;- nadzór nad świeżością używanych składników;- obróbkę wstępną surowców do produkcji wyrobów;- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych wyrobów z ich zaplanowaną wartością;- ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych wyrobów;- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż. i HACCP.
KOOPEROL Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Zduny (pomorskie)