KUCHARZ Boles艂awice oferta pracy GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00
Data publikacji: 2018-04-03
Lokalizacja: Boles艂awice (pomorskie)
Pracodawca: GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wsp贸lna 1, 76-251 Boles艂awice, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kobylnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz kateringu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane prawo jazdy kat. B, mile widziane do艣wiadczenie na wskazanym stanowisku
Nazwa pracodawcy: GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Wsp贸lna 1, 76-251 Boles艂awice, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : wst臋pnie telefon w godz. 8.00- 15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Kobylnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Boles艂awice
Ulica pracodawcy: Wsp贸lna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 03.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obr贸bka i przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-10-28 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, rok do艣wiadczenia w zawodzie kierowca, prawo jazdy kat CE, posiadanie aktualnnych bada艅 lekarskich oraz uprawnie艅 na przew贸z rzeczyZakres obowi膮zk贸w: transport mi臋dzynarodowy - kraje Europy
PHU Julia Damian Szulc - 2018-01-24 - Chwaliszew (wielkopolskie)
KSI臉GOWANIE DOKUMENT脫W, UZGADNIANIE EWIDENCJI Z KONTAMI KSI臉GI G艁脫WNEJ, SPRAWDZANIE POPRAWNO艢CI RACHUNKOWEJ PRZYGOTOWANYCH DEKLARACJI I SPRAWOZDA艃, PRZYGOTOWYWANIE PRZELEW脫W BANKOWYCH, POWIERZANIE I UZGADNIANIE SALD Z KONTRAHENTAMI, PROWADZENIE EWIDENCJI KASOWEJ;LISTA DOKUMNET脫W, KT脫RE NALE呕Y OSOBI艢CIE DOSTARCZY膯 ZNAJDUJE SI臉 NA: WWW.ZACHODNIOPOMORSKA.OHP.PL//NAB脫R DO ZWK OHP; TERMIN I MIEJSCE SK艁ADANIA DOKUEMNT脫W: DO 07.07.16, ZWK OHP SZCZECIN UL. DWORCOWA 19, DZIA艁 KADR POK. 313 W ZAMKNI臉TEJ KOPERCIE Z DOPISKIEM "NAB脫R-KSI臉GOWA/Y
ZACHODNIOPOMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W SZCZECINIE - 2016-07-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kuchnia grecka i w艂oska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsument贸w, sprawdzanie jako艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych. Planowanie jad艂ospisu, dbanie o asortyment, kreowanie oferty posi艂k贸w, udoskonalanie menu.
O艣rodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIES艁AW MICA艁 - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w serwowanych w lokalu, przyjmowanie zam贸wie艅 i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie listy produkt贸w potrzebnych na dzie艅 nast臋pny, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lod贸wki i zamra偶arki, sprawdzanie dat wa偶no艣ci produkt贸w/p贸艂produkt贸w, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpocz臋ciem i zako艅czeniem pracy, codzienne dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- sporzadzanie posi艂k贸w wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszk贸w (艣l膮skie)
zgodny ze st.
NOVBAU BIS 艁UKASZ NOWICKI - 2017-02-08 - Grabownica (dolno艣l膮skie)
Praca jako kucharz w lokalu z kebabem. Praca w godz. 10-17, 17-23(24). Okres probny umowa zlecenie, docelowo umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny 515-935-106 w godz. 9-22.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wejherowo (pomorskie)
KUCHARZ
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2018-04-11 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)
zgodfny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Wprowadzanie karty menu da艅 kuchni mo艂dawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonych norm i receptur
Pizzeria VERONA sc Ireneusz Gole艅 El偶bieta Gole艅 - 2017-01-26 - Bi艂goraj (lubelskie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, staranna obr贸bka warzyw i innych surowc贸w 偶ywno艣ciowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o prac臋 na czas usprawiedliwionej nieobecno艣ci pracownika.
MIEJSKI ZESP脫艁 呕艁OBK脫W W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie da艅, ustalanie karty da艅, konserwacja urz膮dzen kuchennnych,okres zatrudnienia 3 lata,czas pracy - 18 godz. tygodniowo,wynagrodzenie 13 z艂 brutto na godz.miejsce pracy-Elbl膮g oraz teren powiatu elbl膮skiegooferta dotyczy zatrudnienia cudzoziemca
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w, praca na kuchni w szpitalu, praca na umow臋 zlecenie 1 miesi膮c na okresie pr贸bnym
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
pizzeria - przygotowywanie da艅
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2017-05-12 - Rawicz (wielkopolskie)
Prace w dziale 偶ywienia przy przygotowywaniu posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROS艁AW BEM - 2017-05-09 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonych procedurDbanie o porz膮dek w miejscu pracyPrzygotowywanie p贸艂produkt贸w do obr贸bkiPrzyjmowanie dostaw 偶ywno艣ci
kontakt przez OHP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla ok. 50 os贸b
Dom Wczasowy "Victoria", Restauracja "Victoria" Ewa Zamiara - 2016-03-30 - Krynica Morska (pomorskie)
- Zgodnie ze stanowiskiem - Przygotowywanie i wydawanie 艣niada艅 dla go艣ci hotelowych
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe - Ryszard Hopek w Kamieniu Pomorskim - 2018-01-22 - Wrzosowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2016-05-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Pu艂awy (lubelskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Katarzyna Cyza-Ga艂kowska CREATIV - 2018-03-14 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
REMEX Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Zbigniew Ambro偶ej/Hotel Laguna Conference & Spa August贸w - 2016-02-24 - August贸w (podlaskie)
Wszystkie wymagane zadania w hotelowej kuchni w systemie "la carte". Odbi贸r i zamawianie towar贸w, oraz dbanie o odpowiednie sk艂adowania i przechowywanie towar贸w. Przygotowanie potraw kuchni bawarskiej i europejskiej. Specjalna dba艂o艣膰 o produkty spo偶ywcze do przygotowywania potraw, poniewa偶 wszystkie produkty wykorzystywane w kuchni s膮 w 100% ekologicznie certyfikowane.
kontakt przez OHP - 2016-06-23 - Niemcy (Niemcy)