KUCHARZ/KUCHARKA (NR 4340) Pakość oferta pracy RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 4340)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-20
Lokalizacja: Pakość (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Barcińska 12, 88-170 Pakość, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 4340)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pakość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pakość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Barcińska 12, 88-170 Pakość, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt pod nr tel. 509 597 522
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Pakość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pakość
Ulica pracodawcy: Barcińska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.11.2017
Data dodania oferty pracy: 20.11.2017
Oferta pracy ważna do: 20.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na miejscu i na wynos. Prace porządkowe na powierzonym stanowisku pracy związane z należytym utrzymaniem porządku. Przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosnów (mazowieckie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zebrzydowice (śląskie)
lepienie pierogów, gotowanie zup
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2017-12-12 - Świdnik (lubelskie)
według stanowiska
KATARZYNA SKÓRKA - 2016-03-23 - Kraków (małopolskie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie dań z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezpśrednim z Ukrainy, Białorusi, Rosji, znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłkówII zmiany, praca w godz. 7-15, 10-18
Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2018-01-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
montaż mebli, produkcja,załadunek i rozładunek towaru
Mateusz Machnik MEBLO-MAT - 2017-02-24 - Sułkowice (małopolskie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
Przyjęcie i obsługa klienta, zatowarowanie i oznakowanie działu, zapobieganie stratom, dbanie o ekspozycję towaru.
"AUCHAN POLSKA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-23 - Legnica (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
sortowanie i segregacja odpadów
kontakt przez OHP - 2017-11-22 - Goleszów (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, przestrzeganie BHP w miejscu pracy
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2017-01-09 - Nieżychowice (pomorskie)
PROWADZENIE ZAJĘĆ FITNESS DLA GOŚCI HOTELOWYCH
KWR "LAGUNA" MRZEŻYNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. ŁUSZKIEWICZ - 2016-03-08 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej oraz terminala płatniczego, obsuga stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem, dbanie o czystość na markecie, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 14.00-21.00.
Dino Polska S.A - 2015-12-01 - Opole (opolskie)
-
JEDNOSTKA WOJSKOWA 1879 - 2017-04-24 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Obiektywne doradztwo majątkowe
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Mielec (podkarpackie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej/ arabskiej/ pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
Wykonywanie pokazów kulinarnych na grillu teppanyaki,znajomość kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-15 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
Praca przy robieniu burgerów, frytek, sałatek, sosów. Przygotowanie posiłków i sprzątanie.
Projekt 17 Beata Różycka - 2018-04-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2017-09-13 - Słupia (łódzkie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
kompleksowe sprzątanie i utrzymanie czystości w pomieszczeniach biurowych, socjalnych, korytarzach itp. przy ul. Konstytucji w Bytomiu
Petralana SA - 2017-04-28 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posułków kuchnii indyjskiej, pakistańskiej, arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)