KUCHARZ/KUCHARKA Praszka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-30
Lokalizacja: Praszka (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Praszka, powiat: oleski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Praszka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oleski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe. Pracodawca gwarantuje przyuczenie.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 4, 46-300 Olesno, powiat: oleski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: oleski
Gmina pracodawcy: Olesno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olesno
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: X
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2017
Oferta pracy ważna do: 29.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań,obsługa klientów restauracji.kontakt.tel. 41 306 16 89
PNB CONSULTING Piotr Suwała - 2017-04-03 - Micigózd (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Michałowice (małopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przepisów kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie potraw - zapewnienie wysokiej jakości wydawanych dań oraz odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw. Utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
ŚLIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zakład Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zakład Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - Kęty (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z zamówieniem konsumenta. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-20.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-09-28 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Księgowość wspólnot mieszkaniowych.
Biuro Obsługi Budynków BOB s.c - 2017-09-01 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Mońki (podlaskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Gotowanie, pieczenie, smażenie, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
Paweł Głowacki Bar & Restauracja Przystań - 2016-05-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia.Zakres obowiązków: workowanie pasz
Punkt Handlowo-Usługowy Jarosław Fabisiak - 2017-06-23 - Bestwin (wielkopolskie)
Bezpośrednia obsługa klienta, pomoc przy wyborze produktu. Trening umiejętności sprzedażowych, zapoznanie się z asortymentem oraz z zasadami estetycznego i stylistycznego ułożenia towaru. Przygotowanie produktów do sprzedaży, rozmieszczanie obuwia na półkach w sklepie oraz w magazynie. Przyjmowanie dostaw towaru: sprawdzanie pod względem ilościowym, jakościowym i cenowym. Dbanie o czystość i estetykę miejsca sprzedaży, prawidłowe oznaczenie cenowe i graficzne asortymentu. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Zapoznanie z zasadami przyjmowania i weryfikacji aplikacji od osób wchodzacych do biura i inne
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie dań kulinarnych, dania zimne, ciepłe, przygotowywanie posiłków.
Handel Transport Usługi Sławomir Gołubowicz - 2016-01-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
kierowanie, organizacja i nadzór nad pracą działu;proponowanie zadań do realizacji przez dział;opracowywanie planów działań, monitorowanie i sprawozdawanie z ich realizacji;zapewnienie sprawnej realizacji zadań działu określoną Regulaminem Organizacyjnym GZDiZ;opracowanie i aktualizacja katalogu standardów zagospodarowania przestrzeni publicznej, ze szczególnym uwzględnieniem rozwiązań służących jakości ruchu pieszego oraz estetyki;uzgadnianie i opiniowanie projektów realizowanych w obrębie przestrzeni publicznej;opracowywanie projektów zagospodarowania przestrzeni publicznej;organizowanie konkursów i zlecanie opracowań projektowych na zagospodarowanie przestrzeni publicznej;przygotowywanie i przeprowadzanie postępowań o udzielenie zamówienia publicznego na opracowanie dokumentacji projektowych oraz realizacje projektów zagospodarowania przestrzeni publicznych;koordynowanie działań wydziałów i jednostek organizacyjnych Miasta, mających na celu zapewnienie spójności i wysokiego poziomu estetyki przestrzeni publicznej, w szczególności poprzez stosowania właściwych standardów;inicjowanie działań mających na celu poprawę jakości przestrzeni publicznej;współpraca z jednostkami pomocniczymi Miasta, organizacjami społecznymi i grupami inicjatywnymi;kształtowanie świadomości obywatelskiej w zakresie ładu przestrzennego i architektonicznego miasta;wnioskowanie o wprowadzanie w sporządzanych miejscowych planach zagospodarowania przestrzennego zapisów dotyczących zasad zagospodarowania przestrzeni publicznej;współdziałanie z innymi organami oraz podmiotami zewnętrznymi w celu przeciwdziałania degradacji przestrzeni publicznej;przestrzeganie zasad BHP i p.poż. na stanowisku oraz nadzór nad ich przestrzeganiem przez podległych pracowników.
Gdański Zarząd Dróg i Zieleni w Gdańsku - 2018-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Dąbrówka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBAŁOŚĆ O HIGIENICZNĄ PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Częstochowa (śląskie)
praca w domu przyjęć i restauracji, obsługa przyjęć
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Gotowanie, dbanie o czyste stanowisko pracy, wydawanie posiłków.
Pielęgniarski Dom Opieki ZŁOTA OSTOJA - 2017-01-03 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR "MAŁY" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potrawwymagane wykształcenie zawodowe, min. 2 lata doświadczenia zawodowego, wynagrodzenie od 2500 zł brutto
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa Góra (łódzkie)