KUCHARZ, PIZZER Puszczykowo oferta pracy Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka
Stanowisko: KUCHARZ, PIZZER
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowywanie półproduktów, dbałość o porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2016-11-02
Lokalizacja: Puszczykowo (wielkopolskie)
Pracodawca: Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:DWORCOWA 58, 62-040 Puszczykowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowywanie półproduktów, dbałość o porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Puszczykowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Puszczykowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, możliwość zatrudnienia osób do przyuczenia, książeczka sanitarno - epidemiologiczna; dodatkowe oczekiwania: uczciwość, komunikatywność, umiejętność zarządzania czasem, umiejetność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
DWORCOWA 58, 62-040 Puszczykowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: aplikacje przesłać e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: poznański
Gmina pracodawcy: Puszczykowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puszczykowo
Ulica pracodawcy: DWORCOWA
Numer budynku pracodawcy: 58
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.11.2016
Oferta pracy ważna do: 02.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań sushi, potraw zimnych, gorących, maki, zup z owoców morza, sałatek, czyszczenie ryb, przygotowywanie dań z grilla
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-
Spółdzielnia Mieszkaniowa "Wybrzeże"Sławno - 2018-03-27 - Sławno (zachodniopomorskie)
Kucharz/Kucharka
PIZZERIA AVANTI BEATA PRABUCKA - 2017-07-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe - Marcin Molik - - 2017-07-21 - Słubice (lubuskie)
-obliczanie zobowiazań wobec pracowników z tytułu umowy o prace,sporzadzanie listy płac,deklaracji PIT,ZUS i PFRON. Obsługa programu finansowo-księgowego
KARKONOSKI PARK NARODOWY Z SIEDZIBĄ W JELENIEJ GÓRZE - 2017-12-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prowadzenie gospodarki materiałowej, fakturowanie, ewidencja faktur zakupowych, naliczanie płac, deklaracja ZUS, sprawozdania GUS, odbieranie korespondencji.
TRIADA-DOM Wachowiak Śliwiak sp.j. - 2017-02-07 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, zachowanie estetyki wydawanych dań, współpraca z pozostałym personelem gastronomii
Przedsiębiorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Słoneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
sztancowanie/produkcja etytkiet
ASPEKT LABELS DIVISION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-21 - Radzionków (śląskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jarosław (podkarpackie)
Udział w adaptacji istniejącego modelu kompleksowego wsparcia rozwoju uczniów szczególnie uzdolnionych do potrzeb nowych grup przedmiotowych,- monitorowanie poprawności i terminowości zadań merytorycznych dedykowanych nauczycielom i uczniom realizowanych przez partnerów projektu dot. wsparcia rozwoju uczniów szczególnie uzdolnionych (Zdolni z Pomorza),- udział w przygotowaniu zestawień analitycznych związanych z realizacją celów projektu dot. wsparcia rozwoju uczniów szczególnie uzdolnionych (Zdolni z Pomorza),- współpraca z powiatami i szkołami wyższymi partnerami projektu w zakresie realizacji zadań w ramach projektu dot. wsparcia rozwoju uczniów szczególnie uzdolnionych (Zdolni z Pomorza).
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego - 2016-03-18 - Gdańsk (pomorskie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deserów, ciast, obsługa urządzeń wykorzystywanych wkuchni,sporządzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odnośnie różnych kultur kulinarnych, odpowiedniego łączeniaskładników, właściwego stosowania produktów spożywczych,sposobów podawania potraw, deserów, napojów i dodatków.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
"BARBADOS" KEBAB GIELAS IWONA - 2016-06-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (podkarpackie)
kucharz
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Pomoc na kuchni -przygotowanie potrawPraca przy barze - obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-03-18 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i stosowanie zasad "Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej", przygotowywanie posiłków dobrej jakości, przestrzeganie NORM SYSTEMU ISO 9001-2000
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Kłodzko (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-11-03 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, kontakt z klientami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wieluń (łódzkie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Częstochowa (śląskie)
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
Praca w firmie produkującej podłogi,drzwi,panele itp drewniane;Zapewnienie w sposób ciągły odpowiedniej jakości i ilości produkowanych wyrobów;Nadzór nad terminową realizacją zadań;Wdrażanie i zapewnienie przestrzegania norm produkcyjnych, procedur i standardów;Aktywny udział w planowaniu potrzeb w zakresie surowców i niezbędnych urządzeń;Zarządzanie kosztami i jakością produkcji;Efektywne zarządzanie podległymi pracownikami;Współpraca przy wdrażaniu nowych produktów;Utrzymywanie dyscypliny i przestrzeganie przepisów bhp i p.poż.
ANDRZEJ GRODZIŃSKI FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "GRODEX" - 2015-12-08 - Kraków (małopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)