KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-06-15
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Niepodległości 5, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Niepodległości 5, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Ulica pracodawcy: Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.06.2016
Oferta pracy ważna do: 14.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw, przygotowywanie surówek, obsługa gości na przyjęciach okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "Słowiniec" Krystyna Puszcz - 2018-03-26 - Łeba (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ DESERÓW KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Zapewnienie ciągłości pracy linii produkcujnych, wykonywanie przeglądów maszyn - bieżących i okresowych, modernizacja maszyn.
MM PACKAGING POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-18 - Józefów (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
Obowiązki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyjętymi standardami - Ścisła współpraca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czystości stanowiska pracy- Dbanie o estetykę podawanych potraw - Przestrzeganie przepisów systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie; obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast food -kebab; dbanie o czystość; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Kontakt osobisty.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie i przestrzeganie przepisów BHP i kuchni, rozdzielanie prac pomocników pracującycm w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Biuro turystyczne DARTUR Dariusz Bińczak - 2017-12-13 - Brenna (śląskie)
nauczanie języka angielskiego w gr dzieci 3-6 lat
Przedszkole nr 3 Skoczów - 2018-08-22 - Skoczów (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łaziska Górne (śląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2016-05-31 - Opolnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia staropolska, smarzenie, pieczenie i gotowanie ryb, przetwórstwo mięsnę, garmażerka
P.P.H.U "SKOWRONEK" Grzegorz Skowronek - 2017-01-24 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej, francuskiej; organizacja cateringów i eventów
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2017-03-30 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni
Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie "FALEZA" Zbigniew Kosecki Łeba - 2017-04-28 - Łeba (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
BALLI-ILHAMI EKINCI - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Ewangelicki Dom Opieki Ostoja Pokoju - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-20
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2016-06-21 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsa, praca na myjce, przygotowywanie dodatków, catering, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
Staż dla osoby bezrobotnej do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.1.Zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi w placówce, przepisami BHP i ppoż.2.Zapoznanie z dokumentacją HACCP.3.Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych zgodnie z obowiązującymi przepisami.4.Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych podawanych dzieciom.5.Ocena jakości produktów.6.Konserwacja bieżąca urządzeń znajdujących się w kuchni.7.Wdrażanie do obsługi urządzeń służących do przygotowania posiłków.8.Współpraca z nauczycielami w realizacji programu " Mały kuchcik je zdrowo".9.Utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Sprzątanie pokoi hotelowych, dbanie o czystość i porządek w magazynach.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Rudka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
prace instalacyjne, montaż instalicji systemów niskoprądowych, montaż systemów alarmowych.
ALARM SERVICE Paweł Sosnowski - 2015-12-02 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)