KUCHARZ Zgierz oferta pracy TENUTA Zenon Str贸偶ewski
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na sto艂贸wce/kuchni, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 da艅, rozdzielanie prac w kychni
Data publikacji: 2016-08-10
Lokalizacja: Zgierz (艂贸dzkie)
Pracodawca: TENUTA Zenon Str贸偶ewski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:D膮browskiego 20A, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca na sto艂贸wce/kuchni, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 da艅, rozdzielanie prac w kychni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgierz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgierz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d:
pozostali szefowie kuchni i organizatorzy us艂ug gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kurs gastronomiczny
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: brak przeciwwskaza艅 zdrowotnych
Nazwa pracodawcy: TENUTA Zenon Str贸偶ewski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
D膮browskiego 20A, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: D膮browskiego
Numer budynku pracodawcy: 20A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: 397
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika:
pozostali szefowie kuchni i organizatorzy us艂ug gastronomicznych
Data dodania oferty pracy: 10.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. II zmianowa 7-15; 10.00-18.00
Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej - 2015-12-02 - Nowa S贸l (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiej臋tno艣膰 dekorowania i estetycznego wydawania wyrob贸w kulinarnych do艣wiadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni kaukaskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-11-21 - Kietrz (opolskie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
-
,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW - 2016-05-02 - Rewal (zachodniopomorskie)
- sporzadzanie posi艂k贸w wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszk贸w (艣l膮skie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzi艅skiej
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Budowlane Handlu i Us艂ug "R-BUD" Sp. z o.o. - 2018-03-13 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
prowadzenie sekretariatu
LEO TRAILER PARTS POLAND Sp. z o.o. - 2016-07-15 - M贸rkowo (wielkopolskie)
Przygotowanie tradycyjnych da艅 kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jako艣ci. Wydawanie da艅. Dbanie o czysto艣膰. Zachowanie higieny. Praca na okre艣lonych standardach. Sumienno艣膰.
HOTEL SOPOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie konieczne
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
- przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej oraz nepalskiej, - ukladanie karty menu, - produkcja piero偶kow gotowanych na parze. Praca wed艂ug grafiku w godz.: 11-22 (pn-ndz). Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-17 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Radom (mazowieckie)
Transport towar贸w autem o dopuszczalnej masie ca艂kowitej 12 ton. Wyjazdy krajowe.
GRZEGORZ KOPERSKI HURTOWNIA "ALIBANA" - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja pierog贸w, krokiet贸w i innych wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - August贸w (podlaskie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,opieka nad dzie膰mi podczas posi艂k贸w,sprz膮tanie po posi艂kach
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Pra艂kowce (podkarpackie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
Umiejetno艣膰 pracy w zespole, przygotowanie posi艂k贸w, dyspozycyjno艣膰.
Firma Us艂ugowa "MUCHA" Zbigniew Muchowski - 2018-09-07 - Stara Kiszewa (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga sali, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Klub "PARADA" Alicja Pero艅ska - 2016-12-29 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2017-11-30 - Chorz贸w (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Dzierzgo艅 (pomorskie)
przygotowywanie obiad贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej (艣niada艅, obiad贸w) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 z艂 brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 30.06.2019 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczeg贸lno艣ci kuchnia ormia艅ska i gruzi艅ska), znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)