KUCHARZ Miąsowa oferta pracy Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Data publikacji: 2017-09-25
Lokalizacja: Miąsowa (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:28-305 Miąsowa, powiat: jędrzejowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miąsowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jędrzejowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sobków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Adres pracodawcy:
Zagórska 79, 25-346 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, telefon
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Zagórska
Numer budynku pracodawcy: 79
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2017
Oferta pracy ważna do: 24.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie min. średnie, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2018-06-07 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchnii indyjskiej i arabskiej ( również surówki i sałatki indyjskie i arabskie)
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-05-30 - Szydłowiec (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja Pizzeria PRIMA Sylwia Rzeszutek - 2016-10-19 - Racibórz (śląskie)
sprzedaż i przygotowywanie potraw z drobiu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Mława (mazowieckie)
Zarządzanie zmianą, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system równoważny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Mikołów (śląskie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie dan kuchni polskiej.
Dworek Ostrężnik Zenona Saladra - 2016-05-25 - Trzebniów (śląskie)
Wg stanowiska. Więcej informacji na temat oferty pracy znajduje się na BIP Urzędu Pracy w zakładce nabory do pracy - nabór na wolne stanowisko informatyk, w PUP w Wołowie lub pod numerem telefonu 071-389 48 10 wew 254 , lub w pokoju nr 48, III piętro budynku Starostwa. Wymagane dokumenty należy składać do dnia 17.01.2017 r. do godz. 10:00.
Powiatowy Urząd Pracy - 2017-01-03 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie posików, wydawanie śniadań, dbałość o czystość w miejscu pracy
PPHU SANTANA ADAM SZANTYKA - 2017-07-31 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa sali sprzedaży, obsługa i kontakt z klientami zagranicznymi i wycieczkami. Kontakty z zagranicznymi właścicielami sieci.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Płock (mazowieckie)
Praca na kuchni. Kontakt tel. 503 828 937
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Wiesław Adamczyk, ul. Słoneczna 3, Zgórsko, 26-052 Sitkówka-Nowiny - 2017-01-05 - Zgórsko (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, dozowanie składników (oryginalnych art. spożywczych, przypraw indysjkich), obsługiwanie maszyny do przyrządzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Żywienie zbiorowe.
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2015-11-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Kucharz
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2016-11-03 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Miejsce wykonywania pracy - Rumia.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-01-10 - Rumia (pomorskie)
Praca w kuchni restauracji.
PPUH MIZERA SC - 2016-05-06 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Znajomość pełnej kuchni ukraińskiej
PPHU Dziedzic - 2017-02-07 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska
Dom Wypoczynkowy "MARIA"M.F. Sawiccy_Spółka Jawna - 2016-04-22 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przewóz towarów na terenie UE (Niemcy, Czechy, Austria, Słowacja, Włochy, Belgia,Francja, Holandia, Luksemburg, Węgry)
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Żarki (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia turecka i indyjska), obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu, serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw, racjonalna gospodarka odpadami, przygotowywanie potraw typu samosa, zupa Dal, pawatha, gulab jamun, chicken curry, tikki.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Wojnowo (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubachowy (świętokrzyskie)
Konserwacja i naprawa maszyn oraz urzadzeń mechanicznych, usuwanie awarii i usterek, praca w godz.6-14/14-22/22-6.Wynagrodzenie 2.200 zł brutto+premia uznaniowa.
Stora Enso Wood Products Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Murów (opolskie)
przygotowywanie potraw z gotowych półproduktów, produkcja ciasta i pizzy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Marki (mazowieckie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie potraw i gotowanie, dobra praca zespołowa
Restauracja "WZORCOWA" Helena Tarka - 2017-07-19 - Złotoryja (dolnośląskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)