KUCHARZ/PIZZER Wałcz oferta pracy Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-10-27
Lokalizacja: Wałcz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińszczaków 2, 78-600 Wałcz, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wałcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wałecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wałcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Nazwa pracodawcy: Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Adres pracodawcy:
78-642 Strączno 33, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: wałecki
Gmina pracodawcy: Wałcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strączno
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy ważna do: 26.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Gołańcz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Rzetnia (wielkopolskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Lubań (dolnośląskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem.Przechowywanie żywności. Utrzymywanie czystości i porzadku w miejscu pracy.Planowanie posiłków.Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie potraw, deserów i napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w OW Cechsztyn w Ustroniu Morskim. Praca również w weekendy.
Interferie S.A. - 2016-02-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Inez Dróżdż Restauracja EAT ME - 2016-08-25 - Lubań (dolnośląskie)
obsługuja i konserwacja obrabiarek sterowane numerycznie, ustawianie narzędzi w głowicy, nadzorowanie pracę narzędzi zamocowanych w głowicy, posługiwanie się tablicami pasowań i narzędziami kontrolno-pomiarowymi. - przygotowywanie stanowiska pracy (zaznajamianie się z rysunkiem technicznym lub wzorcem, przygotowywanie narzędzi do pracy);ustawianie parametrów i nadzorowanie pracy obrabiarek- ustalanie korekcji poszczególnych narzędzi zamocowanych w głowicy, w zależności od naddatku i innych czynników wpływających na dokładność obróbki;- uruchamianie i zatrzymywanie obrabiarek;- wykrywanie nieprawidłowości w pracy obrabiarek i usuwanie drobnych usterek;obsługiwanie przyrządów i aparatury pomiarowej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
naprawa i konserwacja sprzętu z wykorzystaniem narzędzi i przyrządów ślusarskich, spawanie konstrukcji
VITWORKER Vitalii Kutsyi - 2017-05-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2016-09-05 - Suwałki (podlaskie)
według stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa grilla, smażenie produktów, sprzedaż, praca w godzinach 14.00-2.00
LIDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni i zaplecza
"PENTUR " s.c Warszawa - Pensjonat " SŁONECZNA WILLA " - Międzygórze M. Sporek, Sz. Zioniecki - 2016-01-11 - Międzygórze (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-08-24 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Rozwożenie wyrobów cukierniczych i piekarniczych do sklepów, porozumiewanie się między zatrudnionymi pracownikami z Ukrainy oraz wykonywanie poleceń przełożonych z Ukrainy i Polski
Piekarnia-Ciastkarnia Bogdan Jarząb - 2017-07-31 - Dąbrówka (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg, Sławomir Kalisz,w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-04-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-05-23 - Człuchów (pomorskie)
Promocja, prezentacja produktów w szpitalach, zakładach.Przygotowanie ofert handlowych, sprzedaż produktów/realizacja zamówień, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie i utrzymanie dobrych relacji z klientami, realizowanie planów i polityki handlowej firmy.
Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe "IMPULS" mgr inż. Władysław Fediuk Zakład Pracy Chronionej - 2016-02-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Grójec (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie, praca 8 godzin dziennie w godz. 9-24
Jagoda Nowakowska "Habib Kebab" - 2018-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i białoruskiej i litewskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-01-18 - Augustów (podlaskie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)