KUCHARZ Załom oferta pracy UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 493 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Data publikacji: 2018-08-14
Lokalizacja: Załom (zachodniopomorskie)
Pracodawca: UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-630 Załom, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 493 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Załom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wałecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Człopa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 493 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Adres pracodawcy:
78-630 Załom, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: wałecki
Gmina pracodawcy: Człopa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Załom
Adres strony pracodawcy: http://ulanskazagroda.eu/pl/dodatkowe-atrakcje
Profil działalności pracodawcy: Uprawa dzrzew i krzewów owocowych oraz orzechów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2018
Oferta pracy ważna do: 14.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)
praca na kuchni - Hotel KAHLBERG Krynica Morska
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2015-11-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Dbanie o sprzęty kuchenne, zapoznanie z aktualnym menu, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, pakowanie zamówień
FOOD-RES Beata Kubatek - 2016-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
- prace ogólno kuchenna
SNIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-11 - Jastarnia (pomorskie)
- Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-12:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Tadeusza Kościuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
DANIEL PEREŁKIEWICZ - 2016-05-25 - Katowice (śląskie)
Świadczenie usług fryzjerskich.
Studio Fryzur Dawid Błażejowski - 2017-02-24 - Pysznica (podkarpackie)
Do obowiązków kucharza należy: przygotowanie świeżych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie potraw.
STUDNIEWSKI - PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE LECH STUDNIEWSKI - 2018-08-08 - Gutów (wielkopolskie)
- przyrządzanie posiłków na potrzeby zewnętrzne oraz wewnętrzne dostosowanych do różnych okazji oraz diet;- pomoc w nadzorze nad utrzymaniem czystości drobnego sprzętui urządzeń kuchennych;- dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej;- utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu prowadzonych zadań i czynności;- organizacja pracy w kuchni;- przyjmowanie surowców;
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi; pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zgierz (łódzkie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni włoskiej tj. pizzy, sałatki itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
obsługa wtryskarki
ALKAZ Spółka z o.o. Spółka Komandytowa - 2017-06-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna - 2017-10-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgierz (łódzkie)
Murowanie, wylewanie fundamentów, prace betoniarskie
PPHU MARCIN WŁODARCZYK - 2016-06-13 - Psary (wielkopolskie)
kuchnia bengalska, arabska, turecka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zwoleń (mazowieckie)
Posługiwanie się narzędzami i urządzeniami gastronomicznymi, obróbka wstępna surowców, obieranie warzyw oraz obróbka owoców, przygotowywanie i wydawanie potraw;
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Lepienie pierogów ukraińskich, krokiety lwowskie, pielemienie, gotowanie potraw i dań ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Marki (mazowieckie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolnośląskie)
Samodzielny kucharz, jedzenie stołówkowe według jadłospisu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - GASTRONOMICZNE " MARKUS " - 2018-08-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie dań, tworzenie menu, organizacja pracy w kuchni, zarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Rajcza (śląskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
wszystkie prace związane z kierowaniem budowy, głównie odpowiedzialność za montaz instalacji gazowych
kontakt przez OHP - 2017-01-05 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)