KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - GASTRONOMICZNE " MARKUS "
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 16 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielny kucharz, jedzenie stołówkowe według jadłospisu
Data publikacji: 2018-08-02
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - GASTRONOMICZNE " MARKUS "
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 7, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielny kucharz, jedzenie stołówkowe według jadłospisu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 16 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 16 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epiedemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyk. brak, doświadczenie na stanowisku kucharza, książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna Praca na 1 zmianę pn.-niedz. 7-15 według grafiku.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - GASTRONOMICZNE " MARKUS "
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 7, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.08.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowaie posilkow
kontakt przez PUP - 2015-07-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
Osteria del Mercato - 2016-09-26 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
INTO OF POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-06 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, zamawianie towaru, kierowanie zespołem pracowników. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 0,5 roku. Umiejętność gotowania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-04-28 - Wołomin (mazowieckie)
Praca samodzielnego kucharza.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-07-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potrawwymagane wykształcenie zawodowe, min. 2 lata doświadczenia zawodowego, wynagrodzenie od 2500 zł brutto
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "SŁOWIAŃSKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - Słońsk (lubuskie)
sortowanie surowca drzewnego, montaż wyrobów z drewna
HAMAR A.M. Benedykcińscy s.j. ZPD nr 2 Górzyn - 2016-11-18 - Górzyn (lubuskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie i sprzątanie miejsca pracy, krojenie mięsa, robienie kebabów, przyjmowanie dostaw
"TURPOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-22 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Pełna odpowiedzialność za przygotowywane posiłki, umiejętność zarządzania zespołem, komunikowania się i współpracy.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej.- Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godz.: 09:00-23:00 + soboty i niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-14 - Katowice (śląskie)
przygotowanie wstępnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzedaż przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Głogów (dolnośląskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni przyrządzanie dań według menu, wypracowanie nowych dań
Herzog - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2018-01-04 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Siemiatycze (podlaskie)
samodzielne sporządzanie list płac (naliczanie, ewidencja wynagrodzeń, urlopów, zasiłków, itp.) -obsługa pracowników odnośnie wystawiania różnego rodzaju zaświadczeń, informacji, pism, itp. -ewidencja czasu pracy rozliczanie -prawidłowe i terminowe sporządzanie deklaracji rozliczeniowych oraz dokumentacji zgłoszeniowej do ZUS (DRA, RCA, RSA, RZA, ZUA, ZWUA, itp.) -prawidłowe i terminowe sporządzanie deklaracji rozliczeniowych z Urzędem Skarbowym. -prowadzenie dokumentacji ubezpieczeniowych, podatkowych, osobowej, pozostałych pod względem sporządzania sprawozdań statystycznych.itp
Biuro Rachunkowe - KWAPISZ s.c. - 2016-11-29 - Bełchatów (łódzkie)
nadzór nad funkcjonowaniem kuchni i stołówki Ośrodka, przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, pobieranie towaru z magazynu, pobieranie i przechowywanie próbek pokarmowych, nadzór nad podległymi pracownikami, prowadzenie dokumentacji związanych z funkcjonowaniem stołówki i kuchni
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 1 im. Marii Grzegorzewskiej w Policach - 2016-10-18 - Police (zachodniopomorskie)
Transport drogowy
RMJ TRANS Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Jarocin (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy 12.00- 20.00
"EMAR" S. C. M. Szpakowicz, E. Łozowicka - 2017-03-31 - Słupsk (pomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2017-12-11 - Pępowo (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-05-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie potraw zgodnie z recepturami. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
PFG Marek Krasuń - 2016-10-14 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg karty
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-10-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)