KUCHARZ (3/4 ETATU) Katowice oferta pracy DANIEL PERE艁KIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ (3/4 ETATU)
Wynagrodzenie: od 1聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Obs艂uga kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-12:00 + soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w (zup). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Tadeusza Ko艣ciuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Data publikacji: 2016-05-25
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: DANIEL PERE艁KIEWICZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 18, 40-049 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Obs艂uga kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-12:00 + soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w (zup). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Tadeusza Ko艣ciuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (3/4 ETATU)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielno艣膰 w dzia艂aniu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kreatywno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w (zup). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: DANIEL PERE艁KIEWICZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 18, 40-049 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Tadeusza Ko艣ciuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny lub e-mail, Godziny : 10:00-18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRODUKCJA POZOSTA艁YCH MEBLI. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING). PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJ脫W. DZIA艁ALNO艢膯 ZWI膭ZANA Z ORGANIZACJ膭 TARG脫W, WYSTAW I KONGRES脫W. POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ. POZOSTA艁E POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE. ARTYSTYCZNA I LITERACKA DZIA艁ALNO艢膯 TW脫RCZA. NAPRAWA I KONSERWACJA MEBLI I WYPOSA呕ENIA DOMOWEGO.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowi膮zk贸w. Praca w systemie dwuzmianowym ( 06:00-14:00, 09:00-17:00).
Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-05-08 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Wst臋pna obr贸bka p贸艂produkt贸w, przygotowywanie potraw i napoj贸w kuchni indyjskiej, komponowanie menu. 168h/mc.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zapoznanie si臋 z przepisami BHP i P.po偶, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narz臋dzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania 偶ywno艣ci, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw azjatyckich
Restauracja - Bar "Van Tho" Dang Van Tho - 2015-11-26 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w ( r臋czna, mechaniczna, termiczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, sporzadzanie potraw podstawowych dla r贸偶nych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Kl臋czany (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w wg standard贸w obowi膮zuj膮cych w firmieumowa zlecenie/umowa o prac臋
Tekla Bar & Restauracja Jaros艂aw Stochmal - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
NATALIIA OLCHAK - 2016-02-26 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie produkt贸w i gotowanie potraw, staranna obs艂uga sprz臋tu spo偶ywczego, przyjmowanie dostaw i kontrola towaru oraz w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2016-05-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
obs艂uga poczty mailowej( klient-biuro-kancelaria), kontakt telefoniczny z towarzystwami ubezpiecze艅, analiza spraw przes艂anych do biura, realizowanie zada艅 administracyjnych zwi膮zanych z funkcjonowaniem biura, zarz膮dzanie korespondencj膮, nadz贸r na prawid艂owym obiegiem dokument贸w
PODKARPACKIE CENTRUM ODSZKODOWA艃 VERSUS s.c. - 2017-11-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca
SZKO艁A PODSTAWOWA IM. JAN KANTEGO W 艢WILCZY - 2017-10-27 - 艢wilcza (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produkt贸w i przypraw, zarz膮dzanie prac膮 kuchni, przygotowywanie listy zakup贸w, uk艂adanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posi艂k贸w; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Gliwice (艣l膮skie)
jw
Szko艂a podstawowa nr 391 im. Macieja Aleksego Dawidowskiego Pl. "Alek" - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
monta偶 sieci sanitarnych
PEGAZ90 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych i niepe艂nosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblat贸w MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B STARSZYCH, NIEPE艁NOSPRAWNYCH I OCZEKUJ膭CYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga kuchnin i przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewu艂a - 2018-04-24 - Sufczyn (ma艂opolskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Us艂ugowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szyma艅ski - 2016-09-23 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, zarz膮dzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, da艅 g艂贸wnych,przygotowanie catering贸w wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zam贸wienie u dostawc贸w,r臋cznie lepionie pierog贸w lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLI艃SKI - 2017-02-09 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Gr贸jec (mazowieckie)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet (korzystanie z przepis贸w kulinarnych innych pa艅stw), przygotowywanie menu w przypadku spotka艅 biznesowych z klientami obcoj臋zycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
- zapoznanie sie z przepisami BHP, PPo偶,- Zapoznanie sie z organ. wew. UM艂,- Zapoznanie sie z zakresem dzia艂a艅 realizowanych przez wybran膮 kom贸rk臋 organ.,- pomoc w prowadz. bie偶膮cych spr. wybranej kom贸rki organ.,- archiwizowanie dokumentacji,- pomoc w obs艂. interesant贸w,- pomoc w wybranej kom贸rce organ.,- pomoc w czynno艣ciach kancelaryjnych ( kopertowanie i adresowanie).
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepis贸w i produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla os贸b bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowi膮zk贸w:przygotowywanie potraw, utzrymywanie czysto艣ci, uk艂adaanie karty da艅.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)